Prima pagină » Inditex, proprietarul Zara, profit net record pentru 2023

Inditex, proprietarul Zara, profit net record pentru 2023

de Roboțelul @ iDOR.info
inditex,-proprietarul-zara,-profit-net-record-pentru-2023

Inditex, proprietarul Zara, cel mai mare retailer de modă din lume, a raportat miercuri cel mai mare profit din istorie în 2023, datorită vânzărilor dinamice și politicii sale de creștere a prețurilor, potrivit agenției AFP.

Profitul său net a ajuns la 5,4 miliarde de euro (5,9 miliarde de dolari) anul trecut, în creștere cu 30% față de 4,1 miliarde de euro în 2022.

Anul 2022 a reprezentat, de asemenea, un record pentru gigantul de modă ale cărui mărci includ lanțul mai tânăr Pull&Bear și marca de lux Massimo Dutti.

Disclaimer:
– G4Media nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Acesta este un ajutor de stat mascat care distorsionează piața de media și este inacceptabil. De asemenea, G4Media nu acceptă bani de la partidele politice în afara campaniilor electorale. Publicitatea electorală marcată ca atare este normală în perioada alegerilor.

– G4Media nu a primit și nu acceptă reclame de la industrii precum jocuri de noroc, pariuri, alcool și tutun. Este strict opțiunea G4Media. Nu promovăm vicii care pot distruge sănătatea, viața sau cariera unor oameni.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Inditex, proprietarul Zara, profit net record pentru 2023

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă