Prima pagină » iPhone 16 Pro și 16 Pro Max ar primi rame din titaniu cu finisaj lucios (glossy)

iPhone 16 Pro și 16 Pro Max ar primi rame din titaniu cu finisaj lucios (glossy)

de Roboțelul @ iDOR.info

Odată cu debutul iPhone 15 Pro și 15 Pro Max, Apple a folosit pentru prima dată un aliaj de titaniu pentru rama terminalelor sale. Acest „trend” a apărut rapid și în cazul terminalelor Android și e clar că va continua în 2024. Azi aflăm că iPhone 16 Pro și 16 Pro Max vor avea în continuare rame fabricate din acest material ușor și rezistent, doar că exteriorul va fi mai finisat, aducând un aspect lucios (glossy). Mai jos am detalii.

Informațiile sosesc prin intermediul unui tipster sud-coreean. Acesta spune că Apple a reușit să îmbunătățească materialul folosit pentru ramă, doar că acesta va aduce o textură glossy. Din păcate, tipster-ul mai spune că acest material nu va fi rezistent la zgârieturi. Ca în fiecare an, însă, vor fi mulți oameni care se vor înghesui să cumpere noul model. În 2024 noile modele vor sosi și pe nuanțe exclusive precum Space Black și Rose, pe lânga clasicele Titanium White și Titanium Gray. 

Apple va aduce practic telefoane mai „strălucitoare” odată cu adiția unor rame lucioase. Totuși, am mai aflat că au loc și schimbări la nivel operațional mai importante. Variantele Pro vor primi margini mai înguste în jurul panourilor OLED. Modelul Pro Max ar aduce chiar un display de 6.9 inch în diagonală, iar ambele terminale vor beneficia de baterii mai mari datorită unei reorganizări a componentelor aflate sub capotă.

Toate aceste feature-uri trebuie să fie puse sub semnul întrebării totuși până la marele eveniment din toamnă.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: iPhone 16 Pro și 16 Pro Max ar primi rame din titaniu cu finisaj lucios (glossy)

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type