Prima pagină » Kate Winslet joacă un rol unic în carieră, într-o comedie neagră savuroasă. Ce a declarat actrița despre personaj

Kate Winslet joacă un rol unic în carieră, într-o comedie neagră savuroasă. Ce a declarat actrița despre personaj

de Roboțelul @ iDOR.info
kate-winslet-joaca-un-rol-unic-in-cariera,-intr-o-comedie-neagra-savuroasa.-ce-a-declarat-actrita-despre-personaj

03-03-2024 | 09:02

Kate Winslet joacă un rol unic în carieră, într-o comedie neagră savuroasă. Actrița britanică, în vârstă de 48 de ani, interpretează un lider autoritar dintr-un mic stat european.

autor

„Regimul”, o miniserie în șase părți, pare inspirat din evenimentele reale. Dar Winslet insistă că personajul central este sută la sută fictiv.

Kate Winslet intră în pielea unui lider autoritar dintr-o țară fictivă, aflată undeva în Europa Centrală. Măcinată de paranoia, ipohondrie și teama viscerală că va pierde puterea, Elena Vernham cade în mrejele unui soldat. Acesta îi devine confident și amant, în timp ce o tratează cu leacuri băbești pentru o boală respiratorie.

Aventura lor amoroasă pune în pericol regimul dictatorial care dădea oricum semne că se clatină.

Kate Winslet, actriță: „Momentele ei de isterie, instabilitatea ei emoțională, vulnerabilitatea ei. Nu pot să o compar cu nimeni, în mod cert cu niciun lider de la nivel mondial. Este izbitor faptul că e un personaj imaginar. Noi nu încercăm să recreăm evenimente reale, această producție nu e un documentar.”

Citește și

Winslet spune că rolul a fost o provocare, pe care a acceptat-o imediat ce a terminat de citit scenariul.

Kate Winslet, actriță: „N-am citit în viața mea un scenariu precum acesta. Mai mult decât atât, n-am citit niciodată ceva care să mă facă să râd atât de mult. Mi s-a părut că aceasta este o ocazie interesantă, plină de provocări, dar și de temeri, de a-mi părăsi zona de confort.”

Mini-seria, care îl are în distribuție și pe Hugh Grant, în rolul rivalului Elenei, va fi lansat duminică.

Sursa: Pro TV

Etichete: actrita, seriale, Kate Winslet, personaj,

Dată publicare: 03-03-2024 08:50

Articol recomandat de sport.ro

Citește și…

Recomandări

Revoltător. Cum ”se lua șpagă” la un spital din București: ”5 la sută la facturile plătite dacă le plăteau mai repede”

Romania, te iubesc!

Revoltător. Cum ”se lua șpagă” la un spital din București: ”5 la sută la facturile plătite dacă le plăteau mai repede”

Corupție cronică, PARTEA I. Săli de operație și terapie intensivă pline de moloz, clădiri care stau să cadă peste pacienți, echipamente medicale vitale… lipsă.  

Ion Iliescu a împlinit 94 de ani. Interviu inedit: ”Nu am vrut ca România să fie experimentul nord-coreean al lui Ceaușescu”

Stiri Politice

Ion Iliescu a împlinit 94 de ani. Interviu inedit: ”Nu am vrut ca România să fie experimentul nord-coreean al lui Ceaușescu”

Fostul președinte al României, Ion Iliescu, a acordat un interviu inedit consilierului său, Ionuț Vulpescu, fost ministru al Culturii și deputat, într-un podcast pe care acesta l-a publicat pe blogul președintelui de onoare al PSD.

Poliția lui Vladimir Putin a închis cimitirul în care e îngropat Navanîi. Gestul impresionant făcut de rușii care îl admirau

Stiri externe

Poliția lui Vladimir Putin a închis cimitirul în care e îngropat Navanîi. Gestul impresionant făcut de rușii care îl admirau

Cimitirul în care a fost îngropat, vineri, Aleksei Navalnîi, a fost închis de poliție duminică după-amiază, deși mii de oameni încă stăteau la coadă si voiau sa ajunga la mormântul celui mai înverșunat critic al regimului Putin.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Kate Winslet joacă un rol unic în carieră, într-o comedie neagră savuroasă. Ce a declarat actrița despre personaj

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă