Prima pagină » Kristen Stewart, în cea mai îndrăzneață apariție a ei pe covorul roșu. Actrița a îmbrăcat un body la care a asortat dres de mătase și pantofi cu tocuri înalte

Kristen Stewart, în cea mai îndrăzneață apariție a ei pe covorul roșu. Actrița a îmbrăcat un body la care a asortat dres de mătase și pantofi cu tocuri înalte

de Roboțelul @ iDOR.info
kristen-stewart,-in-cea-mai-indrazneata-aparitie-a-ei-pe-covorul-rosu.-actrita-a-imbracat-un-body-la-care-a-asortat-dres-de-matase-si-pantofi-cu-tocuri-inalte

Articol publicat 06 martie 2024

Kristen Stewart a surprins din nou cu o apariție nonconformistă, de data aceasta la premiera celui mai nou film în care joacă, „Love Lies Bleeding”, în Beverly Hills.

Actrița din „Twilight” a captat toată atenția cu ținuta ei excentrică de pe covorul roșu, la doar două săptămâni după ce a stârnit reacții cu coperta pentru Rolling Stones.

Kristen a îmbrăcat acum un body negru decupat, ciorapi din mătase și o jachetă neagră, scurtă, la care a asortat pantofi cu tocuri înalte.

Pe rețelele sociale, comentariile nu au întârziat să apară, multe dintre ele reprezentând critici la adresa lui Stewart: „Nimic șic”, „Rușinos”,  „De ce te-ai îmbrăca așa?”, „Eleganța nu există în vocabularul ei”, „Ridicol”.

Câți bani a câștigat Stephenie Meyer, autoarea cărților care au inspirat serial filmelor „Twilight”. Nici actorii nu au primit un salariu atât de mare

La evenimentul cinematografic și-au făcut apariția și Jena Malone, Katy O’Brian, Anna Baryshnikov, Rose Glass, Thora Birch, Jackson Rathbone și Catherine Hardwicke.

„Love Lies Bleeding”, un film violent. Katy O’Brian: Acest rol m-a speriat

Scris și regizat de Rose Glass, „Love Lies Bleeding” o prezintă pe Kristen în rolul Lou, un manager de sală, o fire retrasă, captivată de ambițioasa culturistă Jackie (interpretată de Katy O’Brian). Povestea lor pasională de dragoste ia o întorsătură întunecată, când ajung prinse în rețeaua criminală a familiei lui Lou. Ed Harris, Dave Franco și Jena Malone portretizează rudele acesteia.

„Este un film violent”, a spus Glass publicului, în timpul Festivalului de Film de la Sundance, potrivit Variety.

„Violența poate fi foarte distractivă în filme. Am avut coordonatori VFX și cascadorii uimitoare, iar sunetul a fost genial”.

Înainte de premieră, Katy O’Brian a discutat cu presa despre pregătirea ei pentru rolul Jackie. După ce a apărut în The Mandalorian și Ant-Man and the Wasp: Quantumania, O’Brian, familiarizată cu competițiile de culturism, a gestionat cu brio cerințele fizice ale rolului.

Cu toate acestea, ea a găsit mai provocatoare încercarea de a pătrunde în spațiul mental al personajului. 

„Acest rol m-a speriat. A fost ceva ce nu mai făcusem niciodată. A fost intens. Am lucrat cu un profesor de actorie și am dezbătut personajul pe toate părțile”, a explicat ea.

Val de reacții după apariția actriței Kristen Stewart pe coperta Rolling Stones

Apariția lui Kristen pe covorul roșu vine după ce ea a comentat reacția publicului la coperta ei pentru publicația Rolling Stones, în timpul Festivalului Internațional de Film de la Berlin.

„Existența unui corp feminin care promovează orice tip de sexualitate, una care nu e concepută exclusiv pentru bărbații heterosexuali, este ceva cu care oamenii nu sunt foarte confortabili și așa că sunt foarte mulțumită de ce a ieșit”, a spus actrița nominalizată la Oscar, potrivit The Hollywood Reporter.

Deși ședința foto a stârnit numeroase controverse, Kristen a mărturisit că a „adorat” să fie în centrul atenției” pentru asta.

„Este în regulă să faci fotografii altfel și să le combini într-un mod cu care oamenii nu sunt obișnuiți”, a spus ea.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Kristen Stewart, în cea mai îndrăzneață apariție a ei pe covorul roșu. Actrița a îmbrăcat un body la care a asortat dres de mătase și pantofi cu tocuri înalte

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă