Prima pagină » La Terre Cosmetics: inovație, calitate și devotament în îngrijirea pielii

La Terre Cosmetics: inovație, calitate și devotament în îngrijirea pielii

de Roboțelul @ iDOR.info
la-terre-cosmetics:-inovatie,-calitate-si-devotament-in-ingrijirea-pielii

La Terre® Cosmetics, un brand românesc de produse cosmetice, își face cunoscută prezența pe piața din România, punând accentul pe inovație, calitate și devotament în îngrijirea pielii. Fondat de către Anca Pop, farmacistă de profesie și specialist în dermofarmacie și cosmetologie, brandul s-a lansat pe piața din România în 02.02.2022 și a devenit rapid un nume de referință în domeniul îngrijirii pielii.

Cu o linie de producție proprie în România, La Terre® Cosmetics se angajează să ofere produse de înaltă calitate, create cu ingrediente de top și tehnologii de vârf. „Muncim mult la conceperea unui produs și aducem cele mai bune ingrediente cu studii clinice și tehnologii de ultimă oră din întreaga lume, fără a face rabat de la calitate”, spune fondatoarea Anca Pop. „Suntem mândri de concentrațiile și calitatea ingredientelor din produsele noastre.”

Produsele La Terre® Cosmetics sunt testate dermatologic și sunt supuse unor analize riguroase efectuate în laboratoare acreditate din străinătate. Cu o atenție deosebită acordată calității și eficacității, brandul se angajează să ofere produse sigure și eficiente pentru îngrijirea pielii.

De-a lungul timpului, La Terre® Cosmetics a reușit să își extindă prezența și să câștige încrederea consumatorilor din întreaga țară. Brandul este prezent în 14 mari orașe din România, inclusiv în magazinele Kendra, farmacii, drogerii și în magazinele online partenere. „Ne mândrim cu extinderea noastră și cu faptul că am satisfăcut mii de românce cu produsele noastre cosmetice”, adaugă Anca Pop.

Printre realizările notabile ale brandului se numără și apariția la emisiunea „Imperiul Leilor” de la ProTV, unde La Terre® Cosmetics a avut un real succes, primind investiția și multe aprecieri pentru tot ceea ce oferă și pentru munca depusă pentru a realiza ceva atât de valoros pe piața din România și mai ales pentru faptul că au avut curajul să dezvolte propria linie de producție pentru cosmetice aici.

Misiunea brandului La Terre® Cosmetics este să ajute femeile să își clădească o relație sănătoasă și împlinitoare cu pielea lor, oferind produse de curățare, hidratare, regenerare și alte formulări inovatoare, cu scopul de a completa și îmbunătăți rutina de îngrijire a pielii.

Pentru mai multe informații despre La Terre® Cosmetics și produsele sale, vă rugăm să vizitați site-ul: www.laterre.ro cât și paginile oficiale Instagram, Facebook,TikTok, Youtube: @laterrecosmetics

La Terre® Cosmetics

Email: office@laterre.ro

Telefon: 0760795997




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: La Terre Cosmetics: inovație, calitate și devotament în îngrijirea pielii

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google