Prima pagină » Lacrimile mele s-au transformat în diamante. Shakira, irezistibilă pe plajă într-o ședință foto plină de senzualitate

Lacrimile mele s-au transformat în diamante. Shakira, irezistibilă pe plajă într-o ședință foto plină de senzualitate

de Roboțelul @ iDOR.info
lacrimile-mele-s-au-transformat-in-diamante.-shakira,-irezistibila-pe-plaja-intr-o-sedinta-foto-plina-de-senzualitate

Shakira este o sirenă pe plajă în noile fotografii publicate pe contul ei de Instagram, ce fac parte din campania de promovare a viitorului său album pe care-l va lansa în data de 22 martie. 

Shakira își poartă părul blond miere în bucle moi și afișează o talie minusculă într-o bustieră cu franjuri și bikini asortați.

Imaginile în care artista columbiană emană senzualitate fac parte dintr-o ședință foto condusă de Nicolas Gerardin.

„Această piesă, Nassau, este părerea mea despre Afrobeat – se regăsește pe noul meu album Las Mujeres Ya No Lloran, care va veni pe 22 martie”, le-a transmis vedeta celor peste 90 de milioane de urmăritori de pe Instagram.

„Frumoasă” și „irezistibilă”, i-au scris fanii în comentarii, nerăbdători să audă noile cântece ale artistei lor preferate.

Răsturnare de situație. Cine ar fi noul iubit al cântăreței Shakira după despărțirea de Pique și planul bine pus la punct de artistă

Galerie foto

Shakira a mărturisit, de asemenea, că s-a „reinventat” cu noul ei album. Starul pop s-a despărțit de fotbalistul Gerard Piqué în 2022, după mai bine de un deceniu împreună.

Artista a lansat până acum 11 albume de studio.

„Realizarea acestui material a fost un proces alchimic. În timp ce scriam fiecare melodie, mă reconstruiam. În timp ce cântam versurile, lacrimile mele se transformau în diamante, iar vulnerabilitatea mea, în putere”.

Albumul va include opt piese noi pe lângă cele deja lansate, Music Sessions Vol. 53 feat. Bizarrap, ‘TQG’ feat.Karol G.

Autoarea hitului „She Wolf” nu a mai venit cu un album nou din 2017.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Lacrimile mele s-au transformat în diamante. Shakira, irezistibilă pe plajă într-o ședință foto plină de senzualitate

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google