Prima pagină » MAE a emis ordinul pentru documentele care le permit românilor din străinătate să voteze la alegerile prezidențiale și parlamentare.

MAE a emis ordinul pentru documentele care le permit românilor din străinătate să voteze la alegerile prezidențiale și parlamentare.

de Redacția @ digi24.ro
mae-a-emis-ordinul-pentru-documentele-care-le-permit-romanilor-din-strainatate-sa-voteze-la-alegerile-prezidentiale-si-parlamentare.

Ministrul afacerilor externe a emis luni ordinul privind documentele care atestă reședința în străinătate a cetățenilor români, pentru a putea vota la alegerile prezidențiale și parlamentare din acest an. Cetăţenii români cu drept de vot care au domiciliul sau reşedinţa în străinătate pot vota anul acesta şi prin corespondenţă, prin apărarea pe un formular online aflat pe site-ul gestionat de Autoritatea Electorală Permanentă, relatează News.ro.

Aceasta este preluată prin Roboțelul iDOR.info!
Sursa acest stiri: MAE a emis ordinul pentru documentele care le permit românilor din străinătate să voteze la alegerile prezidențiale și parlamentare.
Autor/editor:
Redacția: Redacția @ Digi24

S-ar putea să-ți placă