Prima pagină » Medicul care a cauzat moartea lui Elvis Presley și-a recunoscut vina pe patul de moarte: Eu l-am ucis

Medicul care a cauzat moartea lui Elvis Presley și-a recunoscut vina pe patul de moarte: Eu l-am ucis

de Roboțelul @ iDOR.info
medicul-care-a-cauzat-moartea-lui-elvis-presley-si-a-recunoscut-vina-pe-patul-de-moarte:-eu-l-am-ucis

Elvis Presley a fost găsit fără suflare pe 16 august 1977, înecat cu propria vomă, în baie, în reşedinţa lui din Graceland. Deși la autopsie s-au găsit 14 substanţe interzise în corpul său, care proveneau de la medicamentele pe care doctorul personal al megastarului i le administra, el a negat cu tărie că i le-ar fi prescris. Și totuși, chinuit de vina că l-a omorât pe Regele Rock ‘n’ Roll-ului, sau simplu, „The King” („Regele” n.r), medicul nu a putut să-și dea ultima suflare până nu a mărturisit: „Eu l-am ucis pe Elvis Presley!”.

Pe patul de moarte, medicul personal al lui Elvis Presley a recunoscut că l-a ucis pe megastar

George Nichopoulos, medicul lui Elvis Presley, a făcut o mărturisire șocantă înainte de a-și da ultima suflare, la 88 de ani. Doctorul a dezvăluit la 40 de ani de la decesul megastarului că l-a omorât. Întreaga lui viaţă a fost urmărit de faptul că a cauzat moartea Regelui Rock ‘n’ Roll-ului, la numai 42 de ani.

Elvis Presley a fost găsit fără suflare la 16 august 1977, înecat cu propria vomă, în baie, în reşedinţa lui din Graceland. La momentul respectiv, cu toate că la autopsie s-au găsit 14 substanţe interzise în corpul său, provenite de la medicamentele pe care Nichopoulos i le administra, medicul a negat cu tărie că i le-ar fi prescris și a susţinut că îi dădea numai vitamine. Într-un singur an, artistul luase peste 10.000 de pastile, ajunsese să cântărească 130 de kilograme şi abia se mai putea ține pe picioare.

„Eu l-am ucis pe Elvis Presley”

Fiul unor imigranţi greci, George Nichopoulos, alintat „doctor Nick“, a fost doctorul starului timp de 10 ani. Megastarul l-a cunoscut pe când mari dureri de spate de la scenele de călărie dintr-un film, în 1967. La prima întâlnire, i-a dat nişte pilule care l-au scăpat pe loc de dureri şi, de atunci, i-a câştigat iremediabil încrederea lui Elvis.

După moartea Regelui Rock ‘n’ Roll-ului, George a vândut în secret stocul mare de medicamente pe care le avea pregătite pentru celebrul lui pacient și pe care nu a mai apucat să i le dea, însă, nu a putut scăpa de mustrările de conştiinţă care l-au măcinat până în ultima clipă. La vârsta de 88 de ani, pe patul de moarte, nu a putut să-şi dea sufletul până ce nu a povestit totul. L-a ucis pe cântăreţ cu pilule pe care i le administra, deşi ştia bine că îl vor omorî înainte de vreme.

„Eu l-am ucis pe Elvis Presley”, au fost ultimele cuvinte ale medicului personal al starului, George Nichopoulos.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Medicul care a cauzat moartea lui Elvis Presley și-a recunoscut vina pe patul de moarte: Eu l-am ucis

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google