Prima pagină » Mercur intră în retrograd pe 1 aprilie. Minerva, avertisment pentru nativi: ce să nu faci în această perioadă, vei avea numai ghinion – Playtech Știri

Mercur intră în retrograd pe 1 aprilie. Minerva, avertisment pentru nativi: ce să nu faci în această perioadă, vei avea numai ghinion – Playtech Știri

de Roboțelul @ iDOR.info

Toți nativii vor resimți simptomele clasice ale evenimentului cosmic. Fiecare semn zodiacal va fi afectat în aprilie 2024. Dacă deja te simți mai obosit și mai dezorientat decât de obicei, știi despre ce este vorba. Ce să nu faci când este Mercur retrograd, potrivit astrologului Minerva.

Câte săptămâni durează Mercur retrograd

Mercur retrograd este disprețuit de toată lumea. Este important să ne amintim că această experiență nu este cu adevărat sfârșitul lumii. La urma urmei, are loc doar de 3 până la 4 ori pe an, ceea ce înseamnă că nu este doar o experiență familiară pentru tine, ci o parte integrantă a călătoriei tale solare anuale.

Durează aproximativ trei săptămâni, această așa-numită „criză a comunicării” are o modalitate de a scoate la iveală dramele nerezolvate din trecut, mai ales dacă o conversație a fost lăsată în stand-by mult prea mult timp. Pe măsură ce Mercur se deplasează invers în zodiac, el atrage atenția asupra situațiilor care rămân nerezolvate, oferindu-ți circumstanțe pentru a-ți finaliza problemele și a merge mai departe.

Ce să nu faci când este Mercur retrograd

Cu toate acestea, trebuie să ne amintim că Mercur este o planetă destul de vicleană, dacă putem spune asta. În timp ce este retrograd, lui Mercur îi place să ne facă viața incomodă la maximum. Te poți aștepta la: întârzieri, frustrări, comunicări greșite și chiar accidentele tehnologice.

Când Mercur este retrograd, planurile nativilor rămân uneori blocate, așa că nu este momentul cel mai potrivit pentru a semna contracte sau a lua decizii care să îți schimbe viața, după cum a avertizat și astrologul Minerva la Antena 3 CNN. Nu trebuie să trăiești în frică, dar uneori e necesar să aștepți.

Avertismentul astrologului Minerva

„Nu cumpărați vehicule noi, echipamente electronice sau gadget-uri, cu excepția cazului în care vin cu o bună politică de returnare/ reparații. Nu semnați contractele fără o analiză aprofundată sau mai bine amânați-le până când Mercur revine în mers direct, dacă se poate.

Nu plecați și nici nu săriți direct la concluzii, dacă cineva nu înțelege corect ce spuneți. Nu vă aruncați în bratele unui fost iubit fără a trece în revistă motivele pentru care v-ați despărțit! Nu trageți în mesager, dacă cineva din trecutul vostru vă trimite veşti acum.

Nu schițați niciun plan pentru că, din greșeală, puteți apăsa butonul replay all şi… Amânați orice numire sau zbor, dacă nu este important. Nu începeți lucruri noi până nu ați încheiat cu cele vechi”, sunt sfaturile oferite de astrologul Minerva.

Mercur intră retrograd în Berbec pe 1 aprilie

Pe 1 aprilie, la ora 18:14, Mercur va sta retrograd la 27 de grade față de Berbec. Deoarece acest retrograd începe în Berbec – semnul cardinal de foc asociat cu curajul, independența, libertatea de autoafirmare și noile începuturi îndrăznețe – poți să te confrunți cu probleme legate de ego-ul tău, relațiile tale unu-la-unu, abilitățile tale de comunicare, precum și cu capacitatea ta de a gândi critic.

Acest retrograd este guvernat de Marte – planeta puterii, pasiunii și conflictului – în timp ce se deplasează prin Pești, ce sunt spirituali, ezoterici și empatici, ceea ce înseamnă că evenimentul cosmic se va concentra pe capacitatea nativilor de a acționa cu empatie și deschidere.

Nu încerca să fugi de răni și de durere!

Nu orice Mercur retrograd este la fel de serios ca acesta. La urma urmei, are loc chiar după o eclipsă penumbrală de Lună în Balanță, de pe 25 martie, și cu doar o săptămână înainte de o eclipsă totală de soare în Berbec, care va zgudui cu siguranță cosmosul pe 1 aprilie.

Asta înseamnă că această retrogradă va expune minciunile și dezinformarea într-un mod care poate schimba cursul viitorului. Astrologii spun că evenimentul cosmic va scoate la iveală răni vechi. Singura modalitate de a trece peste ceva este să treceți prin acel ceva, fără a-l evita.

Nu încerca să fugi de răni, să fugi de durere. Acestea sunt emoțiile care, până la urmă, udă semințele vieții. Nu-ți nega scopul, nu-ți nega viața. Fii gata să fii un luptător!

Pe ce dată și la ce oră va lua sfârșit evenimentul

În ultimele zile ale lui Mercur retrograd se va forma o conjuncție cu Venus – planeta iubirii și a banilor –, ceea ce înseamnă că prieteniile se vor resuscita, la fel ca flirturile și dorințele profunde.

Luna plină din Scorpion, de pe 23 aprilie, va pune în lumină o dimensiune diferită a înțelegerii lumii interioare, umplându-ți rezervele de energie marțiană. Mercur își încheie retrogradul pe 25 aprilie 2024, la ora la 20:54, staționând direct la 15 grade față de Berbec.
Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Mercur intră în retrograd pe 1 aprilie. Minerva, avertisment pentru nativi: ce să nu faci în această perioadă, vei avea numai ghinion – Playtech Știri

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă