Prima pagină » Mirela Zeța s-a căsătorit! Cum s-a schimbat fosta iubită a lui Mihai Bendeac, după ce și-a întâlnit sufletul pereche

Mirela Zeța s-a căsătorit! Cum s-a schimbat fosta iubită a lui Mihai Bendeac, după ce și-a întâlnit sufletul pereche

de Roboțelul @ iDOR.info
mirela-zeta-s-a-casatorit!-cum-s-a-schimbat-fosta-iubita-a-lui-mihai-bendeac,-dupa-ce-si-a-intalnit-sufletul-pereche

Pe micile ecrane o actriță desăvârșită, iar în viața de zi cu zi o fire retrasă, modestă, și cu capul pe umeri – Mirela Zeța, actrița din „Mondenii”, și-a găsit sufletul pereche în urmă cu doi ani de zile, când s-a căsătorit cu bărbatul care-i face zilele mai frumoase. 

Mirela Zeța / foto: social media

Fosta iubită a lui Mihai Bendeac și-a deschis sufletul în fața celor de acasă și a vorbit despre povestea de dragoste dintre ea și soțul ei, mărturisind că iubirea i-a salvat sufletul. 

Mirela Zeța: „Trebuie salvat ceva!”

La un moment dat, actrița de comedie credea că doar iubirea îi poate salva sufletul. Mirela Zeța a explicat de ce consideră că inima și sufletul ei au nevoie de un „medicament” care se găsește din ce în ce mai rar: dragostea. 

  „Cred că orice suflet este pus la încercare de partea întunecată. A noastră, a celor din jur, a mediului înconjurător. Pentru acele momente în care întunericul îți umbrește inima cred că trebuie salvat ceva”, a dezvoltat actrița, pentru Unica.ro.

După căsătorie nu s-au schimbat prea multe în viața actriței, ci doar numele pe care-l poartă: i-a fost greu să se obișnuiască să semneze documente cu noul nume de familie. 

  „Îmi este foarte greu când semnez, trebuie să mă gândesc de două ori ce semnez pe acte”, a mai spus aceasta, într-o notă umoristică. 

Ce părere are Mirela Zeța despre instituția căsătoriei 

Cu toate că s-a căsătorit în urmă cu doi ani de zile, Mirela Zeța a abordat această schimbare din viața ei cu discreția cu care ne-a obișnuit. 

A fost protagonistă în piesele de teatru „Căsătoria” și „Spirit de familie”, astfel că o întrebare legate de cum privește instituția căsătoriei nu a ezitat să apară:

„O privesc cu ochi buni. Mă bucur că am făcut acest pas. Nu credeam că o să fac acest pas. A fost un proces de cunoaștere și de întrebări până să spun «da» foarte interesant și unic. E minunat. Căsătoria e o consecință a unei relații pe care o ai cu partenerul. Dacă acea relație e faină, atunci e faină și căsătoria. E o experiență. Voiam să știu cum e. Eram curioasă. Dincolo de prejudecățile celor din jur, că e o închisoare, tot felul de etichete, voiam să știu cum e pentru mine”, a spus Mirela Zeța, în exclusivitate la Fresh by Unica.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Mirela Zeța s-a căsătorit! Cum s-a schimbat fosta iubită a lui Mihai Bendeac, după ce și-a întâlnit sufletul pereche

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google