Prima pagină » Misha, într-un costum de baie cu decupaje, într-o piscină din Thailanda. Ea adoră vacanțele exotice, fanii sunt generoși cu like-urile

Misha, într-un costum de baie cu decupaje, într-o piscină din Thailanda. Ea adoră vacanțele exotice, fanii sunt generoși cu like-urile

de Roboțelul @ iDOR.info
misha,-intr-un-costum-de-baie-cu-decupaje,-intr-o-piscina-din-thailanda.-ea-adora-vacantele-exotice,-fanii-sunt-generosi-cu-like-urile

Misha și Connect-R au divorțat de aproape șase ani, dar mai toate vacanțele le petrec împreună. Fac asta de dragul fiicei lor în vârstă de 10 ani, Maya, care este întreg universul lor. Recent, cei trei au mai bifat o escapadă departe de casă și au ales Thailanda de această dată.

Citește și: Connect-R își asumă vina pentru divorțul de Misha. A înșelat-o și nu i-a apreciat sacrificiile: „La mine a fost mai greu să fiu familist”

Misha nu a ratat ocazia de a poza în ipostaze pline de senzualitate. Cum experiența în paradisul exotic i-a priit, cântăreței nu i-a fost greu să-și lase la vedere puterea de seducție. Așa se face că instantaneele care o arată în costum de baie s-au bucurat de mare popularitate pe Instagram.

Într-una dintre poze, Misha apare într-un costum de baie negru cu decupaje, în piscina unui resort din Krabi. Inimioarele și comentariile s-au strâns rapid la poza fostei soții a lui Connect-R, care a adăugat și o privire sexy pentru a completa „tabloul”.

Citește și: Misha, senzualitate și mister, în costum de baie roșu, în Bali. “Nu mă înjurați, nu sunt în vacanță”

Galerie foto

Connect-R își asumă vina pentru destrămarea mariajului cu Misha

Acum, privind în urmă, Connect-R spune că nu s-a putut adapta la viața de familie și că nu a apreciat-o pe Misha așa cum ar fi meritat. Cântăreața a făcut sacrificii pentru binele familiei și și-a pus cariera pe pauză atunci când a devenit mamă la doar 21 de ani. 

„La mine a fost mai greu (să fiu familist). Eu nu m-am putut adapta. Însemna să înțelegi că în casă nu mai ești cu mama ta, care strânge după tine. Treaba asta a fost o mare problemă. O femeie care la 21 de ani naște și face niște sacrificii, renunță la cariera ei, deja își începuse cariera cu DJ Sava, în afară de faptul că stă cu un copil și nu s-a născut părinte, a devenit atunci, tu vii și arunci tot. Până când a împlinit fata 7 ani, a stat lângă ea. Când îți faci o familie, trebuie să fii ori un super creier, să știi să împarți ambele lucruri, ori să mai renunți la ce înseamnă cariera ta. Ori eu…”, a povestit Connect-R, în podcastul „La Țocii”, găzduit de Romică Țociu și fiul său, Cătălin.

Citește și: Misha nu vrea să se recăsătorească, la aproape șase ani de la divorțul de Connect-R: „Nu mă gândesc la asta”




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Misha, într-un costum de baie cu decupaje, într-o piscină din Thailanda. Ea adoră vacanțele exotice, fanii sunt generoși cu like-urile

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google