Prima pagină » Nevoiți să renunțe la visul lor! Nici Prințul William, nici Prințul George n-au vrut să fie regi

Nevoiți să renunțe la visul lor! Nici Prințul William, nici Prințul George n-au vrut să fie regi

de Roboțelul @ iDOR.info
nevoiti-sa-renunte-la-visul-lor!-nici-printul-william,-nici-printul-george-n-au-vrut-sa-fie-regi

Moștenitorii tronului britanic, tată și fiu, au în comun un lucru foarte important. Niciunul dintre ei nu a visat să ajungă rege și sunt foarte atașați de un job pe care îl văd amândoi drept unul de vis.

Prințul George, fiul cel mare al Prințului William și al Prințesei Kate are în cap o „slujbă de vis”, dar pe care nu va reuși niciodată să o aibă, la fel ca tatăl său, Prințul William.

V-ați fi gândit vreodată că următorii doi regi britanici și-ar dori o slujbă cât se poate de accesibilă, de stat? Nu, nu visează să fie oameni de afaceri sau să dețină cine știe ce titluri simandicoase. Atât Prințul William, cât și Prințul George și-ar dori să fie… polițiști!

De unde această pasiune comună? Nu e greu de ghicit, băiețelul s-a inspirat din visul lui tati!

Din momentul în care s-a născut, fiecare detaliu al viitorului Prințului George a fost deja trasat. La fel ca în cazul lui William. Moștenitorii tronului britanic altceva și-au dorit pentru viața lor, însă iată că acest lucru este de-a dreptul imposibil.

Potrivit datelor strânse de autorii regali, George a împrumutat de la tatăl său pasiunea pentru meseria de polițist. Totuși, ce l-a determinat pe Prințul moștenitor William să prindă drag de această meserie?

Pasiunea datează de zeci de ani, de când era mic și vedea cât de hăituită era mama lui, regretata Prințesă Diana.

Biograful Dianei, Andrew Morton, a împărtășit o conversație pe care a avut-o cândva Prințesa de Wales cu fiii săi William și Harry. Iată ce a notat scriitorul: ”Băieții erau mici, conștienți de destinul lor, și discutau cu mama lor despre viitor.”

William, Harry, Diana, Profimedia jpg

„Când voi fi mare, vreau să fiu polițist și să am grijă de tine, mami”, a spus atunci William. Rapid ca o nălucă, Harry i-a dat imediat replica, pe o voce triumfală: „Oh, nu, nu poți, trebuie să fii rege”, a detaliat Andrew.

Se pare că visul de a fi polițist se regăsește în familie, deoarece Prințul William a dezvăluit odată că și Prințul George este „obsedat” de poliție, relatează The Mirror Online.

La o petrecere de la Palatul Kensington în onoarea Scotland Yard, comisarul de poliție Jayne Richardson l-a anunțat pe Prințul William că au nevoie de mai mulți ofițeri de poliție.

Foto: Profimedia




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Nevoiți să renunțe la visul lor! Nici Prințul William, nici Prințul George n-au vrut să fie regi

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type