Prima pagină » Oana Pellea, în doliu. Actrița a pierdut un membru drag al familiei sale. Mesaj de adio plin de durere: Să le spui tuturor din Cer că îi iubesc

Oana Pellea, în doliu. Actrița a pierdut un membru drag al familiei sale. Mesaj de adio plin de durere: Să le spui tuturor din Cer că îi iubesc

de Roboțelul @ iDOR.info
oana-pellea,-in-doliu-actrita-a-pierdut-un-membru-drag-al-familiei-sale.-mesaj-de-adio-plin-de-durere:-sa-le-spui-tuturor-din-cer-ca-ii-iubesc

Celebra actriță Oana Pellea este în doliu. Mătușa artistei, Irina, a murit în urmă cu puțin timp. Aceasta a fost sora regretatului Amza Pellea.

Citește și: Oana Pellea și Marius Manole reacționează cu privire la Macarena: „Am rezistat 30 de secunde, parcă aș rămâne la Pink Floyd sau Queen”

Actrița a transmis un mesaj de adio, în memoria mătușei sale, plin de emoție și durere:

„Irina mea… a plecat să se întâlnească cu surorile ei… Elvira, Tatiana, Ileana și cu frățiorul ei Amza… Îți mulțumesc pentru tot. Te iubesc. Blândețe de OM… Drum bun și să le spui tuturor din Cer că îi iubesc. Dumnezeu să te odihnească, iubita mea”, a scris actrița, într-o postare pe Facebook.

Sute de persoane i-au transmis mesaje de condoleanțe actriței, printre acestea numărându-se și Vlad Voiculescu, fostul Ministru al Sănătății, și actrița Maia Morgenstern.

Citește și: Oana Pellea împlinește astăzi 62 de ani. Actrița a povestit gesturile nebunești făcute din dragoste pentru iubitul ei: „Eram moartă să ajung la el”

Oana Pellea, mesaj de ziua ei

În urmă cu o lună, Oana Pellea a împlinit vârsta de 62 de ani, ocazie cu care a transmis un mesaj emoționant, transmițându-și gândurile, ca de fiecare dată, cătr părinții ei, amândoi plecați de pe această lume.

Legată profund de aceștia, reputatul actor Amza Pellea și Domnica Mihaela Policrat, le-a transmis un mesaj cuprinzător.

„Vă mulțumesc, iubiții mei, că m-ați adus pe lume! Vă iubesc!”, a scris actrița pe contul său de Facebook.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Oana Pellea, în doliu. Actrița a pierdut un membru drag al familiei sale. Mesaj de adio plin de durere: Să le spui tuturor din Cer că îi iubesc

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă