Prima pagină » Oportunități de angajare în FORVIA HELLA România, pentru profesioniști cu experiență din Timișoara și regiune

Oportunități de angajare în FORVIA HELLA România, pentru profesioniști cu experiență din Timișoara și regiune

de Roboțelul @ iDOR.info
oportunitati-de-angajare-in-forvia-hella-romania,-pentru-profesionisti-cu-experienta-din-timisoara-si-regiune

FORVIA HELLA este o companie automotive internațională, listată la bursă, și, ca parte a grupului FORVIA, este al șaptelea cel mai mare furnizor de tehnologie de profil din lume. FORVIA HELLA este un angajator important în zona de Vest a României, în domenii ca producția de componente automotive, cercetarea și dezvoltarea produselor pentru marii constructori de mașini, precum și servicii administrative.

Târgul de locuri de muncă Angajatori de Top Timișoara 2024Foto: FORVIA HELLA România

  • FORVIA HELLA este partener principal la ediția de primăvară a târgului de locuri de muncă Angajatori de Top Timișoara 2024, în perioada 15 – 16 martie
  • Furnizorul automotive își propune să atragă experți din piața din Timișoara, oferind un context de stabilitate și dezvoltare profesională

În calitate de partener principal la târgul de locuri de muncăAngajatori de TOP, primăvară 2024, FORVIA HELLA România anunță recrutarea experților pentru locațiile din Timișoara. Candidații cu experiență pot aplica pentru joburile disponibile în cele două centre de cercetare și dezvoltare ale HELLA Electronics și HELLA Special Original Equipment, în fabrica din Ghiroda, dar și divizia Aftermarket sau FORVIA HELLA Corporate Center, în Timișoara.

Alături de echipele din aceste locații, cu responsabilitate globală, noii angajați au oportunitatea de a lua parte la setarea unor noi tipuri de tehnologii și dezvoltarea de produse pentru mașini mai inteligente și mai sigure. Integrarea tehnologiilor AI, dezvoltarea de aplicații software și aplicații radar, respectiv eficientizarea și automatizarea activităților de producție sunt provocări și oportunitate, în același timp, pentru persoanele care pot valorifica un portofoliu profesional consistent.

Acestea pot contribui cu succes la dezvoltarea tehnologiei viitorului nu numai datorită educației de profil, ci și folosindu-și gândirea creativă, cu abordări neconvenționale în situații dificile, și puterea de adaptare la noi condiții de lucru.

În 16 martie, de la ora 12.00, FORVIA HELLA prezintă publicului care este viitorul dezvoltării tehnologiei radar și a aplicațiilor responsabile de o autonomie și siguranță sporite pentru conducătorii auto.

Pe parcursul celor două zile de eveniment, desfășurat la Centrul Regional de Afaceri Timișoara, la standul companiei, candidații pot afla detalii despre locurile de muncă disponibile în această perioadă. În centrul administrativ, sunt căutați specialiști SAP și de securitate cibernetică. În centrul tehnic din Timișoara și în fabrica din Ghiroda, parte din grupul de business FORVIA HELLA Electronics, este vizată consolidarea rolului global al locației pentru proiecte din domeniul conducerii autonome. În locația Aftermarket a grupului FORVIA HELLA, sunt locuri de muncă disponibile în zona product management, destinate persoanelor cu experiență și spirit antreprenorial. Divizia angajează, de asemenea, specialiști în domeniul calității.

FORVIA HELLA păstrează în continuare parteneriatele cu mediul academic din România, prin programele de practică de vară și stagii de internship. În cadrul acestora, studenții au posibilitatea să participe la activități specifice, sprijiniți de mentorii companiei. Tinerii au acces la formare în locațiile cu centre de competență globale, stabilite în România în urma rezultatelor specialiștilor de aici: fabrica din Lugoj este centru de competență pentru produse și sisteme de iluminat pentru vehicule speciale, locația de producție din Ghiroda, pentru actuatoare, sisteme de management al bateriei și module de control, iar Technical Center Timișoara, pentru senzori radar și componente.

FORVIA HELLA este prezentă în România din 2005. Are cinci centre de proiectare și dezvoltare, un centru administrativ și trei unități de producție în Timișoara, Arad, Lugoj, Craiova, Oradea și Iași. Peste 5000 de angajați lucrează azi în FORVIA HELLA România. În calitate de furnizor automotive de top la nivel mondial, companie a grupului FORVIA, HELLA dezvoltă tehnologii inovatoare, contribuind la creșterea a trei tendințe majore din industrie: electrificarea și managementul energiei, conducerea autonomă în siguranță, precum și experiența unui habitaclu digitalizat și sustenabil.

Despre HELLA

HELLA este o companie listată la bursă, operațională sub brandul umbrelă FORVIA. În cadrul acestui grup, HELLA reprezintă înalta performanță în tehnologia de iluminat și electronică în industria auto. În același timp, compania acoperă un portofoliu larg de servicii și produse pentru ateliere și magazine de piese auto, precum și pentru constructorii de vehicule speciale prin intermediul Business Group Lifecycle Solutions. Cu aproximativ 37.500 de angajați în mai mult de 125 de locații, compania activează la nivel global și, conform fatelor preliminare, a generat vânzări de 8,1 miliarde de euro în anul fiscal 2023.

Despre FORVIA

FORVIA, al șaptelea cel mai mare furnizor de tehnologie automotive la nivel mondial, îmbină tehnologia complementară și avantajele industriale ale Faurecia și HELLA. Cu peste 260 de zone industriale și 78 de centre de proiectare și dezvoltare, 150.000 de angajați, printre care 15.000 de ingineri în mai mult de 40 de țări, FORVIA oferă o abordare unică și cuprinzătoare a provocărilor prezentului și viitorului din domeniu. FORVIA este compus din șase grupuri de business și are un portofoliu puternic de peste 13.000 de patente. Grupul se pregătește să devină un partener orientat în zona inovației și a integrării pentru constructorii de top de mașini din lume. FORVIA își propune să determine transformarea mobilității, prin proiecte vizionare.

Articol susținut de FORVIA HELLA România




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Oportunități de angajare în FORVIA HELLA România, pentru profesioniști cu experiență din Timișoara și regiune

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google