Prima pagină » Prințesa Anne impresionează cu silueta ei în Dubai. A îmbrăcat o ținută pe care o purta în tinerețe

Prințesa Anne impresionează cu silueta ei în Dubai. A îmbrăcat o ținută pe care o purta în tinerețe

de Roboțelul @ iDOR.info
printesa-anne-impresioneaza-cu-silueta-ei-in-dubai.-a-imbracat-o-tinuta-pe-care-o-purta-in-tinerete

Ca la 26 de ani! Prințesa regală Anne are o siluetă de invidiat, pe care și-a etalat-o cu grație la Dubai, în cadrul celui de-al doilea turneu regal al anului pe care l-a început.

De o discreție fantastică, Prințesa Anne a moștenit de la mama sa, răposata regină Elisabeta profesionalismul. ASR nu își arată niciodată slăbiciunile și își vede de responsabilități imperturbabilă, ridicându-se întotdeauna la nivelul pentru a fost crescută.

Prințesă regală pe viață, unica fiică a regretatei suverane britanice Elisabeta a II-a este nominalizată de ani buni drept cea mai muncitoare membră a familiei regale britanice.

În timp ce la Palat reprezentanții de top au căzut ca popicele cu probleme de sănătate, Prințesa Anne se menține perfect la cei 73 de ani ai săi.

O sportivă desăvârșită, pasionată de echitație Anne are și acum silueta din tinerețe. Publicația HELLO! ne spune că rochia pe care a îmbrăcat-o ieri în Dubai este aceeași pe care o purta la 26 de ani! E drept, cu această rochie albastră s-a afișat și la Royal Ascot în 2023!

Prințesa regală Anne, Profimedia (2) jpg

Prințesa Anne a plecat luna aceasta în Emiratele Arabe Unite în rolul ei de președinte al Misiunii pentru navigatori.

Prințesa Regală, în vârstă de 73 de ani, a călătorit deja în Sri Lanka la începutul acestui an împreună cu soțul ei, Sir Timothy Laurence, în vârstă de 69 de ani.

Cu Regele Charles făcând o pauză de la angajamentele cu publicul pe fondul tratamentului său împotriva cancerului, cu Prințul și Prințesa de Wales ieșiți temporar din lumina reflectoarelor, căci Kate face recuperare după „operația abdominală planificată”, Prințesa Anne a rămas un pilon al forței regalității britanice, continuându-și munca neperturbată. Și este singura ce se avântă în turnee regale externe cât se poate de obositoare.

Însă condiția fizică o ajută atât de mult! Silueta sa impecabilă este ireproșabilă.

Prințesa Anne în Dubai, Instagram

Imaginea 1/4: Prințesa Anne în Dubai, Instagram

Prințesa Anne a avut mereu o pasiune pentru albastrul regal.

Prințesa regală Anne, Profimedia

Imaginea 1/2: Prințesa regală Anne, Profimedia

La începutul acestei săptămâni, Prințesa Anne și-a continuat angajamentele regale cu o vizită la hotelul Queen Elizabeth 2 (QE2) din Dubai, Emiratele Arabe Unite.

A folosit această ocazie pentru a recicla rochia albastră plisată cu care a fost fotografiată și când avea 26 de ani. 46 de ani mai târziu, putem spune că sora Regelui Charles are fizicul din tinerețe, un lucru extraordinar pentru sănătate!

Foto: Profimedia, Getty Images și Instagram




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Prințesa Anne impresionează cu silueta ei în Dubai. A îmbrăcat o ținută pe care o purta în tinerețe

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google