Prima pagină » Reghinean prins în flagrant când își viola fiica –

Reghinean prins în flagrant când își viola fiica –

de Roboțelul @ iDOR.info
reghinean-prins-in-flagrant-cand-isi-viola-fiica-–

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Reghin, sub supravegherea procurorului de caz, au realizat la data de 16 martie a.c., o acțiune de prindere în flagrant delict a unui bărbat de 51 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunii de viol.

Cercetările au fost demarate din oficiu de polițiști, în baza activităților-investigativ operative derulate, din acestea reieșind ca cel în cauză ar fi întreținut raporturi sexuale cu fiica sa, minoră.

Bărbatul a fost prins în flagrant delict la locuința acestuia, fiind condus la sediul unității de poliție pentru audieri.

Urmare a probatoriului administrat, la data de 16 martie a.c., bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, în continuare fiind condus sub escortă și predat Centrului de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Mureș în vederea executării măsurii.

În această seară urmează ca bărbatul să fie prezentat unui judecător de drepturi și libertăți cu propunere legală.

Documentarea activității infracționale a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

De asemenea, cu privire la această faptă au fost informați și reprezentanții Direcției Generale de Asistență Socială și Protecție a Copilului Mureș.

Cercetările continuă în cauză pentru stabilirea cu exactitate a stării de fapt și a tuturor circumstanțelor acesteia, în cadrul unui dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de viol, aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Reghin.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Reghinean prins în flagrant când își viola fiica –

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google