Prima pagină » Rita Moreno, noi dezvăluiri despre Marlon Brando, cu care a avut o relație de opt ani: El m-a încurajat să fac terapie, am fost extrem de îndrăgostită!

Rita Moreno, noi dezvăluiri despre Marlon Brando, cu care a avut o relație de opt ani: El m-a încurajat să fac terapie, am fost extrem de îndrăgostită!

de Roboțelul @ iDOR.info
rita-moreno,-noi-dezvaluiri-despre-marlon-brando,-cu-care-a-avut-o-relatie-de-opt-ani:-el-m-a-incurajat-sa-fac-terapie,-am-fost-extrem-de-indragostita!

Articol publicat 08 martie 2024

Rita Moreno, celebra actriță în vârstă de 92 de ani, a făcut noi declarații despre relația de opt ani pe care a avut-o cu regretatul Marlon Brando, mărturisind că el a fost cel care a împins-o să meargă la terapie.

Actrița avea doar 22 de ani când l-a cunoscut pe Marlon Brando, pe platourile de filmare ale producției „Desiree”, un film despre povestea de iubire a lui Napoleon cu Desiree Clary. Cei doi au avut o relație de opt ani, iar acum actrița a dezvăluit că el a fost cel care i-a recomandat să caute ajutor specializat.

„Există acest om nebun care îi spune acestei femei nebune că are nevoie de terapie. L-am adorat. Am fost extrem de îndrăgostită de el”, a mai spus ea.

Citește și: Probleme pe platoul de la Fast & Furious 10. Comportamentul lui Vin Diesel l-a făcut pe regizor să renunțe la proiect, deși filmările începuseră deja

Actrița a recunoscut, de asemenea, că Brando a fost „pofta vieții ei”, în timp ce cariologul Leonard Gardon, cu care s-a căsătorit în 1965 și alături de care a trăit până în 2010, la moartea lui, a fost iubirea vieții ei.

„Aveam ceva. O, da, asta a fost cheia relației noastre. Eram foarte atrași unul de celălalt, aveam o conexiune intimă uimitoare”, a mai spus Moreno, potrivit Daily Mail.

Rita Moreno și Marlon Brando, în 'The Night of the Following Day',

Rita Moreno și Marlon Brando, în ‘The Night of the Following Day’, 1968 / Foto: Profimedia

Actrița a mărturisit că a făcut terapie pentru a se vindeca de anii în care a fost hărțuită, din cauza originilor sale latino.

„Am avut nevoie de mulți ani și de terapie ca să ajung să mă plac. Când dezvolți niște traume la o vârstă fragedă ai nevoie de mulți ani ca să înțelegi că ești în regulă”, a mai spus ea.

Citește și: Rita Moreno, mărturisiri sfâșietoare despre relația tumultuoasă cu Marlon Brando: ”Am încercat să-mi iau viața!”

Moreno a adăugat, de asemenea, că Gordon, care a ajuns să se ocupe de cariera ei ulterior, a fost marea ei iubire, dar a recunoscut că l-ar fi părăsit la un moment dat. Actrița are o fiică alături de acesta, Fernanda Luisa Gordon, în vârstă de 57 de ani, despre care spunea că a fost principalul motiv pentru care a rămas alături de soțul ei.

„Lucrurile au devenit extrem de tensionate la un moment dat. Dacă nu ar fi fost fiica noastră, cel mai probabil aș fi plecat!”, a mai spus ea.

Povestea dintre Rita Moreno și Marlon Brando a durat opt ani

Pe când avea doar 22 de ani, Rita Moreno a început o relație cu Marlon Brando. Aceștia erau unele dintre cele mai în vogă staruri ale anilor ’50, iar actrița a mărturisit mereu că actorul din „Nașul” a fost una dintre marile ei iubiri.

Rita Moreno și Marlon Brando, în The Night of the following Day USA 1968 / Profimedia Images

Rita Moreno și Marlon Brando, în The Night of the following Day USA 1968 / Profimedia Images

Citește și: „West Side Story” al lui Spielberg, debut dezamăgitor la box-office: 10,5 milioane de dolari la un buget de 100 de milioane. Weekend-ul următor apare „Spider-Man: No Way Home”

În 2013, Rita Moreno a vorbit despre relația agitată cu craiul acelor vremuri, dezvăluind că a inclus o tentativă de sinucidere, dar și un avort. Cei opt ani în care a fost alături de acesta au fost foarte tumultoși, iar cel care a ajutat-o să se recupereze și să-și pună ordine în gânduri șți în viață a fost bărbatul care i-a și devenit soț în 1965, Leonard Gordon. Cu timpul, Marlon Brando a devenit un prieten de familie al celor doi soți.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Rita Moreno, noi dezvăluiri despre Marlon Brando, cu care a avut o relație de opt ani: El m-a încurajat să fac terapie, am fost extrem de îndrăgostită!

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google