Prima pagină » Ruby, fabuloasă într-un corset cu un decolteu imposibil de ignorat, după ce a fost acuzată de fani că e însărcinată: Ești divină!

Ruby, fabuloasă într-un corset cu un decolteu imposibil de ignorat, după ce a fost acuzată de fani că e însărcinată: Ești divină!

de Roboțelul @ iDOR.info
ruby,-fabuloasa-intr-un-corset-cu-un-decolteu-imposibil-de-ignorat,-dupa-ce-a-fost-acuzata-de-fani-ca-e-insarcinata:-esti-divina!

Mereu în centrul atenției și cunoscută pentru alegerile îndrăznețe în materie de vestimentație, Ruby nu ratează nicio ocazie de a-și surprinde prietenii virtuali.

La doar câteva zile de când a stârnit controverse pe rețelele sociale, mulți dintre fanii ei spunând că aceasta este însărcinată, cântăreața a făcut publice imagini inedite.

Citește și: Ruby, plină de senzualitate într-un costum de baie. Fanii au reacționat numaidecât: „Pare că forțezi vara”

Concret, în fotografiile respective, artista apare îmbrăcată cu un corset decorat cu pietre, pus în valoare de un decolteu adânc și în pantaloni largi. Ținuta ei este completată de mănușile din latex decorate cu pene în partea de sus, dar și de bijuteriile supradimensionate.

„Ești divină!”, „Ce frumoasă ești!”, „Ce bine arăți!”, „Ești superbă!”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de prietenii virtuali.

Citește și: Cum a reacționat Ruby după ce fanii au speculat că este însărcinată: „Grasă și frumoasă”

Ruby a fost acuzată că este însărcinată 

La finalul săptămânii trecute, cântăreața a stârnit numeroase comentarii din partea fanilor, după ce a făcut publice imagini în care apare într-o fustă și într-un top scurt, etalându-și astfel burtica.

Citește și: Ruby, imagini de mii de aprecieri pe rețelele de socializare. Artista s-a filmat într-o ținută foarte elegantă

„Vine bebe?!”, „Sarcină ușoară!”, „Este însărcinată cu siguranță!”, „Felicitări, sarcină ușoară!”, au fost câteva dintre comentariile care nu au rămas fără reacție din partea ei: „Citesc comentariile și leșin de râs. Sunt doar grăsuță”.

Galerie foto




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Ruby, fabuloasă într-un corset cu un decolteu imposibil de ignorat, după ce a fost acuzată de fani că e însărcinată: Ești divină!

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google