Prima pagină » Secta din care a făcut parte Brad Pitt. Care era ritualul de purificare. O tânără de 15 ani trebuia să fie lângă actor

Secta din care a făcut parte Brad Pitt. Care era ritualul de purificare. O tânără de 15 ani trebuia să fie lângă actor

de Roboțelul @ iDOR.info
secta-din-care-a-facut-parte-brad-pitt-care-era-ritualul-de-purificare.-o-tanara-de-15-ani-trebuia-sa-fie-langa-actor

Recent, a ieșit la iveală un amănunt controversat din tinerețea lui Brad Pitt. Totul s-a petrecut atunci când actorul nu împlinise încă 30 de ani, atunci când era într-o relație cu actrița și cântăreața Juliette Lewis.

Starul din Babylon a făcut cunoștință cu scientologia prin Juliette Lewis / foto: arhiva

În cadrul organizației controverate exista un „ritual de purificare” care presupunea ca vedeta să facă saună timp de cinci ore în fiecare zi și alături de el să fie o adolescentă de 15 ani, potrivit clickpentrufemei.

Brad Pitt a participat la un „ritual de purificare” alături de o tânără de 15 ani

În 2020, un fost membru al scientologiei a dezvăluit în The Sun că Brad Pitt a fost implicat la un moment dat în Biserica Scientologică și că a petrecut timp în saună cu o adolescentă de 15 ani. „Am fost antrenat să fiu supraveghetor și am fost trimis la Centrul de Vedete din Portland pentru instruire”, a povestit fostul scientolog, potrivit The Sun.

„Acolo am întâlnit-o pe fiica adolescentă a Directorului Executiv al sediului scientologic din Portland. Ea mi-a spus că Brad Pitt a participat la ritualul de purificare în acel centru. A venit acolo pentru a se izola de lumea din jur”, a adăugat el.

„Tânăra a fost selectată să fie partenera lui Pitt în saună pentru că era fiica unui scientolog important. În Biserica Scientologică, membrii sunt adesea asociați cu altcineva pentru a-i ajuta să-și finalizeze cursurile. Așadar, adolescenta a stat cu Brad în saună în fiecare zi timp de aproximativ o lună. Deși erau împreună zilnic, nu s-a întâmplat nimic nepotrivit între ei”, a subliniat fostul membru al sectei.

În contrast cu Tom Cruise, Brad a renunțat la scientologie după o perioadă de încercare în tinerețe. Deși organizația religioasă a încercat să-l convingă să rămână, actorul a refuzat și a părăsit Biserica Scientologică definitiv.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Secta din care a făcut parte Brad Pitt. Care era ritualul de purificare. O tânără de 15 ani trebuia să fie lângă actor

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google