Prima pagină » Starul care și-a forțat soția să apară precum fosta lui parteneră și era să ajungă la închisoare: Vrea să `rupă`

Starul care și-a forțat soția să apară precum fosta lui parteneră și era să ajungă la închisoare: Vrea să `rupă`

de Roboțelul @ iDOR.info
starul-care-si-a-fortat-sotia-sa-apara-precum-fosta-lui-partenera-si-era-sa-ajunga-la-inchisoare:-vrea-sa-`rupa`
  • SuperLiga: HermannstadtDinamo, duminică, 18:15, DGS 1

  • SuperLiga: FCSBSepsi, duminică, 21:00, DGS 1

Kanye West a fost prezent pe ”Giusepppe Meazza” la manșa tur a optimilor de finală din UEFA Champions League, Inter Milano – Atletico Madrid, și s-a declarat un fan al italienilor. În cele din urmă, trupa lui Diego Simeone s-a calificat în sferturi, iar Memphis Depay l-a ”înțepat” pe cântăreț.

Kanye West ”o forțează” pe Bianca Censori să devină ”dublura” lui Kim Kardashian: ”Un show bizar”

La finalul lunii februarie, cei doi au fost la Paris, iar vestimentația Biancăi Censori a ieșit în evidență. Mai mult, aceasta a riscat o condamnare la un an de închisoare și o amendă de 15.000 de euro, intrând sub incidența articolului 222 din Codul Penal Francez, care face referiri la indecență în spațiul public.

Galerie Foto

Nu a fost prima dată când Bianca Censori a purtat o îmbrăcămite ”la limită”, iar Mark Borkowski, un expert în PR, susține că americanul ”o folosește” pe Bianca pentru a copia tacticile de publicitate ale lui Kim Kardashian, fosta soție a lui Kanye, dar într-o manieră mai extremă. Asta chiar dacă în trecut rapper-ul a criticat modul provocator al fostei sale partenere de a se îmbrăca.

Kanye înțelege ce înseamnă să surprinzi și vrea să `rupă` internetul. Cred că multă lume începe să se simtă incomfortabil, în ciuda a tot ce a spus el, despre faptul că poate face tot ce vrea cu partenera lui.

E o linie între cei care cred că acesta e, de fapt, un control și oamenii care susțin că această femeie este asumată și implicată total în acest show bizar.

E ciudat, dar toată lumea îl vede și unora chiar le plac aceste imagini aproape explicite. Cred că ne vom uita înapoi la aceste lucruri dacă între ei va interveni o ruptură. Unele dintre acele rochii sunt făcute pentru a stârni”, a spus Borkowski, potrivit Marca.

Galerie Foto

Etichete: kim kardashian , kanye west , bianca censori


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Starul care și-a forțat soția să apară precum fosta lui parteneră și era să ajungă la închisoare: Vrea să `rupă`

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă