Prima pagină » Succesul strategiei AI: Seria Galaxy S24 înregistrează vânzări mai bune decât S23

Succesul strategiei AI: Seria Galaxy S24 înregistrează vânzări mai bune decât S23

de Roboțelul @ iDOR.info
succesul-strategiei-ai:-seria-galaxy-s24-inregistreaza-vanzari-mai-bune-decat-s23

Samsung pare să fi făcut o mișcare inspirată cu strategia de vânzări adoptată pentru seria Galaxy S24, reușind să câștige teren semnificativ pe piață. Compania a renunțat la strategia de unificare a chip-urilor adoptată pentru seria Galaxy S23, alegând să se întoarcă la procesorul propriu Exynos 2400 pentru modelele mai accesibile din noua serie. Inițial, această schimbare a stârnit îndoieli, dar rezultatele vânzărilor și receptivitatea pieței au confirmat că Samsung a făcut o alegere câștigătoare. Vânzările bune se datorează inclusiv marketingului axat pe funcțiile AI.

Succesul strategiei AI: Seria Galaxy S24 înregistrează vânzări mai bune decât S23

În primele trei săptămâni de la lansare, seria Galaxy S24 a înregistrat o creștere a vânzărilor cu 8% comparativ cu predecesorul său, potrivit rapoartelor Counterpoint Research și Hana Securities. Surprinzător, modelul Plus a jucat un rol cheie în această performanță, cu o creștere de 53% în vânzări față de Galaxy S23+ 5G. Această tendință nu doar că asigură viabilitatea pe termen lung a seriei Galaxy S, dar confirmă și validitatea deciziilor strategice ale Samsung.

Analizând distribuția pe piață, modelul Ultra continuă să domine cu o cotă de 52%, în timp ce creșterea modelului Plus, de la 15% la 21%, este deosebit de notabilă. Succesul este evident în special în regiuni cheie precum Europa de Vest și Coreea de Sud, dar și în Statele Unite, unde s-a înregistrat o creștere de 14%. Nu avem cifre concrete pentru România, în schimb vă putem confirma că testele făcute de noi sunt conform așteptărilor, iar recenziile lui Galaxy S24, respectiv S24+ vor fi publicate și ele curând.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Succesul strategiei AI: Seria Galaxy S24 înregistrează vânzări mai bune decât S23

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google