Prima pagină » Turul Magazinelor #1390: Joc nou Final Fantasy VII, brăţări de fitness la ofertă, SSD/cooler cadou

Turul Magazinelor #1390: Joc nou Final Fantasy VII, brăţări de fitness la ofertă, SSD/cooler cadou

de Roboțelul @ iDOR.info
turul-magazinelor-#1390:-joc-nou-final-fantasy-vii,-bratari-de-fitness-la-oferta,-ssd/cooler-cadou

A venit primăvara, miroase a flori, a mărtişoare, curând a 40 de pahare de vin, a ora schimbată şi a mers la mare. Până atunci ne mulţumim cu o schimbare bruscă de stil de viaţă. Hainele groase dispar, nu ne mai acoperă nimic burta. Trebuie să ne apucăm de sport. De aceea am inclus în Turul Magazinelor #1390 două brăţări de fitness, una abia lansată de la Samsung şi una proaspăt ieftinită de la Xiaomi.

Avem şi SSD sau cooler cadou de la PC Garage cu un combo de produse, dar şi un joc Final Fantasy VII abia lansat pe PS5. Plus trimmer pentru păr din urechi şi nas şi un TV 4K măricel sub 1000 lei. Şi iar pe partea de sănătate găsim un cântar cu măsurarea compoziţiei corporale. Toate ofertele sunt mai jos:

1. Televizor 4K sub 1000 lei

Televizor 4K

Primul produs de azi este un televizor 4K, care costă sub 1000 de lei. Este un model Diamant de 109 cm, care se poate găsi la Flanco. Are muchii înguste şi suport sub formă a două picioare. Vine cu aplicaţii Disney+, Netflix, Amazon Prime, YouTube şi aduce două boxe de 16W, cu Dolby Digital Plus. Are suport HDR10 chia la banii ăştia şi 3 porturi HDMI, dar şi 2 porturi USB. Dispune de slot CI+, ieşire audio optică şi port Composite. Se conectează la Internet prin Ethernet sau Wi-Fi. Cântăreşte doar 6 kilograme şi rulează miraOS.

2. Final Fantasy VII Rebirth

Final Fantasy VII Rebirth

După o aşteptare de 4 ani, iată că a sosit în sfârşit Final Fantasy VII Rebirth. Costă 359 de lei la eMAG şi spune povestea mercenarului Cloud Strife, care îl urmăreşte pe mentorul sau, Sephiroth, care vrea să distrugă planeta, după ce a aflat că este descendentul unui organism extraterestru. Lupte cu magie, săbii, personaje memorabile şi multe zeci de ore de gameplay, toate exclusiv pe PS5. Poţi lupta Activ sau mod Classic, cu aşteptare între turn-uri.

3. Cântar Mi Body Composition Scale 2

Mi Body Composition Scale 2

Dacă tot avem brăţări de fitness în acest Tur, am integrat şi un cântar care măsoară compoziţia corporală. Şi o face la preţ bun, doar 95 de lei la Quickmobile. Se afla în stoc şi cu codul „QUICK202„, puteţi primi reducere extra de 3%. Poate cântări până la 150 de kilograme, are precizie de 50 de grame şi necesită 4 baterii AAA. Se conectează la telefon prin Bluetooth.

4. Trimmer pentru nas şi urechi Remington Nano 

Remington Nano

Pentru echivalentul unui meniu mare KFC pe Bolt Food poţi avea un trimmer pentru nas şi urechi. După 35 de ani, spre 40 începe să apară la bărbaţi părul pe urechi şi se îndeseşte cel din nas. Ne ajută deci la estetică acest trimmer, de doar 54.9 lei la evoMAG. Are carcasa antibacteriană şi trusa pentru manichiură la pachet. Vine cu husa pentru voiaj, penseta, pila, 2 piepteni verticali, agăţătoare. Se poate folosi chiar şi sub duş.

5. Samsung Galaxy Fit3

Samsung Galaxy Fit3

Cea mai nouă brăţara de fitness de la Samsung tocmai a debutat în România. Galaxy Fit 3 costă 349 lei la evoMAG şi vine cu un ecran AMOLED de 1.6 inch, Bluetooth 5.3 şi brăţara din silicon. Oferă 13 zle de autonomie, monitorizaza peste 100 de antrenamente şi activităţi zilnice, inclusiv somnul. Poate reda muzică, verifica apeluri, afişează notificări şi se încarcă la 65% în 30 de minute. Are corp subţire, din aluminiu, cântăreşte doar 18.5 grame şi rezistă la apă şi praf, având certificare IP68 şi 5 ATM. Monitorizează pulsul, SpO2 şi căderile, chemând ajutoare. 

6. Placă video + placă de bază + CPU cu bonus

CPU cu bonus

La PC Garage e în vigoare o ofertă care îţi aduce cadou SSD sau cooler pentru anumite combo-uri de placă video, placă de bază şi procesor. Eu am ales 3 astfel de produse care zic eu că îţi vor rula GTA VI brici când apare:

  • Placa video Sapphire Radeon RX 7900 GRE Pulse Gaming OC 16GB GDDR6 256-bit: 3219 lei
  • Procesor AMD Ryzen 7 5800X3D 3.4GHz box: 1549 lei
  • Placa de bază MSI MPG B550 GAMING PLUS: 629 lei

Bonus: Smartband fitness Xiaomi Band 8, Auriu: 179 lei la Flanco




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Turul Magazinelor #1390: Joc nou Final Fantasy VII, brăţări de fitness la ofertă, SSD/cooler cadou

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type