Prima pagină » ULTIMA ORĂ! VIDEO și GALERIE FOTO! Vino să testezi noile modele SsangYong la IVAS Focșani

ULTIMA ORĂ! VIDEO și GALERIE FOTO! Vino să testezi noile modele SsangYong la IVAS Focșani

de Roboțelul @ iDOR.info
ultima-ora!-video-si-galerie-foto!-vino-sa-testezi-noile-modele-ssangyong-la-ivas-focsani

Zilele acestea, Ivas Complex Auto Focșani își deschide larg porțile și vă invită la sesiuni de test drive cu noile modele SsangYong produse în Coreea. „În domeniul auto, schimbările sunt substanțiale, iar noutățile circulă repede. Ce caută oamenii la o mașină? Siguranță, calitate, confort și… un cost acceptabil. Iar noi venim în întâmpinare clienților noștri cu modelele SsangYong, SUV-uri de talie mică, medie și mare, care se adaptează acestor cerințe. În cei peste 60 de ani, SsangYong a acumulat multă tehnologie și a reușit să dezvolte noi modele de mașini care îmbină cu succes siguranța, calitatea și confortul. Pe lângă prețurile atractive, modelele SsangYong au o garanție de până la 10 ani, aspect care nu trebuie neglijat‟, spune Ion Ivașcu, director general Ivas Complex Auto.

Înființat în Galați, în 1997, Ivas Complex Auto are un punct de lucru și în Focșani, care funcționează din 2004, devenind în decursul timpului un dealer auto cunoscut și recunoscut. Ziua de 8 martie este cu atât mai specială cu cât, începând de astăzi, Ivas SRL este noul tău dealer SsangYong.
„Oferim clienților noștri o alternativă cu un raport preț-calitate excelent și o gamă de șapte modele în diverse motorizări și echipări: benzină, diesel și electric. Primul model este Tivoli – frumos și cochet asemeni micului oraș italian, a cărui variantă mai mare este Tivoli Grand care, față de primul, poate fi considerat un family car (n.r. mașină de familie). Urmează Korando și Torres, ambele având și varianta 4×4, transmisie manuală și automată.
De menționat că, într-o varinată standard de echipare a unui autoturism de acest gen, regăsim dotări suplimentare față de alte mărci, iar prețul este unul mic. Acest lucru nu înseamnă o problemă de calitate, Correa fiind renumită în ceea ce privește tehnologia. Mai sunt modelele Musso și Rexton, variante care au doar motorizări diesel. Musso este un autoturism de dimensiuni mari, având cea mai mare benă din clasa ei; este o mașină performantă care poate fi testată în condiții foarte dificile de off-road, iar Rexton este varianta premium – un SUV de dimensiunea și cu dotările mărcilor consacrate. Anul acesta se va lansa și noul model Torres în variantă full electric‟, explică Mihail Barbato, directorul punctului de lucru Ivas Complex Auto Focșani.

Vino să-ți alegi noul model de mașină!

Atât astăzi, cât și mâine – începând cu ora 09:00, sunteți invitați la Ivas Complex Auto Focșani situat pe calea Munteniei, km. 180-300, pentru a testa noile modele SsangYong. Cât timp cei mici se vor bucura de hotdogi, muzică și atmosfera relaxantă, cei mari pot testa și afla mai multe informații despre aceste modele fiabile și cu design fresh.
„Avem modele cu prețuri începând de la 17.500 de euro cu TVA inclus, și se poate ajunge la 50.000 de euro cu TVA inclus la marca premium. Depinde de ceea ce-și dorește clientul. Spre exemplu, modelul Musso poate fi achiziționat cu 35.000 de euro în varinată 4×4 cu dotări peste medie, în funcție de confortul pe care și-l dorește clientul. Toate modelele SsangYong sunt caracterizate de un design atractiv, tehnică modernă și calitate superioară la un preț atractiv‟, adaugă Mihail Barbato.
Profită de acastă ocazie și hai în show-room-ul Ivas Focșani pentru a testa modelul tău preferat de SsangYong!

Ivas Complex Auto Focșani:
Site IVAS SRL: https://www.ivas.ro
Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100057170573186
Adresa Focșani: Calea Munteniei Km 180-300
Program: 08:00-17:00




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: ULTIMA ORĂ! VIDEO și GALERIE FOTO! Vino să testezi noile modele SsangYong la IVAS Focșani

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă