Prima pagină » Un bărbat din Constanța vinde terenuri în sudul litoralului în schimbul unui autoturism Tesla | replicaonline.ro

Un bărbat din Constanța vinde terenuri în sudul litoralului în schimbul unui autoturism Tesla | replicaonline.ro

de Roboțelul @ iDOR.info
un-barbat-din-constanta-vinde-terenuri-in-sudul-litoralului-in-schimbul-unui-autoturism-tesla-|-replicaonline.ro

Un cetățean din orașul Techirghiol a postat, pe o platformă cunoscută pentru vânzări, un anunț prin care anunța că dă spre vânzare 5 loturi de teren intravilan cu suprafețele cuprinse între 390 și 500 mp. Autorul anunțului chiar acceptă și schimburi cu mașini, atât de dornic este să scape de loturi. Pe o parte vinde terenurile pentru a se construi cine știe ce case și blocuri, afectând mediul iar pe altă parte acceptă schimb cu… o mașină Tesla, cunoscută pentru faptul că este electrică și nu afectează aerul, așa cum poluează mașinile care funcționează cu carburant.

Atunci când vrei îți achiziționezi o mașină nouă, îți vinzi din ce ai. Un anunț, postat pe un site cunoscut pentru comercianții care vând imobile, iese în evidență mai mult decât celălalte. Titlul cu care este prezentată intenția de a da spre vânzare mai multe terenuri sună așa „Teren zona lac Techirghiol schimb cu Tesla , accept rate”. Proprietarul spune că are 5 loturi de teren intravilan cu suprafețe cuprinse între 390 și 500 mp, la aproximativ 150 metri de lac, între Eforie Nord și Techirghiol. Ce sare în ochi atât din titlu, cât și din descriere, este faptul că acceptă schimburi cu o mașină Tesla. Când știi ce vrei, trebuie să faci orice pentru a-l obține, chiar dacă asta înseamnă să îți vinzi din terenuri.

Un barbat din Constanta vinde terenuri in sudul litoralului in schimbul unui autoturism Tesla anunțul

Vânătorul a declarat, pentru Replica, că, în prezent, este deținătorul unei mașini hibrid și că dorește să facă o actualizare la una electrică. „Este simplu. Vreau să fac un upgrade (actualizare) și dacă dețin mai multe imobile… Mi se pare că acum tropo-ul este mai în floare ca niciodată. Mașina o vreau în schimbul unui teren, a două terenuri sau în schimbul unui teren și o diferență de bani din partea mea. Eu sunt deschis la negocieri. Cel mai ieftin teren este 30.000 de euro, iar cel mai scump 45.000 de euro. O mașină Tesla, în funcție de model, costă între 40.000 și poate ajunge la 120.000 de euro. Eu am o mașină hibrid, în prezent”

Un barbat din Constanta vinde terenuri in sudul litoralului in schimbul unui autoturism Tesla teren Techirghiol

Despre mașinile Tesla

Tesla a primit o atenție deosebită de la lansarea modelului de producție Tesla Roadster, prima mașină sport 100% electrică. A doua mașină produsă de Tesla este Model S, 100% electric sedan de lux. Au urmat încă 2 modele: Model X si Model 3. În iulie 2020, Tesla a ajuns la o capitalizare de piață de 206 miliarde de dolari, depășind Toyota, pentru a deveni cel mai valoros producător auto din lume.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Un bărbat din Constanța vinde terenuri în sudul litoralului în schimbul unui autoturism Tesla | replicaonline.ro

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă