Prima pagină » VIDEO: Liviu Oroian, la Cupa Mureș Gornești 2024 – Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene

VIDEO: Liviu Oroian, la Cupa Mureș Gornești 2024 – Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene

de Roboțelul @ iDOR.info
video:-liviu-oroian,-la-cupa-mures-gornesti-2024-–-stiri-din-mures,-stiri-targu-mures-–-liderul-presei-muresene

Home / Slider / VIDEO: Liviu Oroian, la Cupa Mureș Gornești 2024

redactia 3 martie 2024 Slider, Sport 152 Vizualizate

Pata de culoare a competiției chinologice ”Cupa Mureș Gornești” organizată de Asociația Clubul Ciobăneștilor Belgieni și Olandezi din România la Baza Sportivă din comuna Gornești a fost adusă de proba de Bikejoring, sport care începe să prindă tot mai tare contur în rândul concursurilor chinologice din România. Printre participanți s-a numărat și Liviu Oroian, sufletul acestui sport în România, prezent în concurs alături de Giro, un minuant exemplar din rasa Ciobănesc Belgian.

„Nu au fost foarte mulți concurenți înscriși la această secțiune, fapt pentru care ne dorim ca acest sport să fie unul cât mai popular. Vrem ca pe viitor să organizăm cât  mai multe concursuri de Bikejoring & Canicross, să adunăm cât mai mulți concurenți. Încă acest sport nu este foarte popular la noi, lumea încă nu se încumetă să alerge și să pedaleze alături de un  câine. Încet, încet cred că o să prindă contur  această ramură sportivă. Ca la orice competiție chinologică, este această apropiere dintre om și câine, practic se crează o echipă, un tandem pe tot parcursul circuitului când vine vorba de Bikejoring & Canicross Ciobăneștii Belgieni sunt câini hiperactivi, câini de lucru care au mare nevoie de mișcare. Cei care practică alergatul sau mersul pe bicicletă pot foarte bine să combine și să aprofundeze acest sport”, a precizat Liviu Oroian, participant în proba de Bikejoring.

Alin ZAHARIE

Etichete”Cupa Mureș Gornești” Liviu Oroian proba de Bikejoring

Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

Clean-up. Curajul Mădălinei

Povestea lui Mircea

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

Transilvania Business:

De asemenea, verificati

Moment aniversar pentru Asociația Femeilor Creștine Ortodoxe din Reghin

Distribuie Asociația Femeilor Creștine Ortodoxe din municipiul Reghin a marcat împlinirea a 28 de ani  …

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: VIDEO: Liviu Oroian, la Cupa Mureș Gornești 2024 – Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă