Prima pagină » 6 gadgeturi care facilitează succesul într-o întâlnire de business

6 gadgeturi care facilitează succesul într-o întâlnire de business

de Roboțelul @ iDOR.info
6-gadgeturi-care-faciliteaza-succesul-intr-o-intalnire-de-business

Marti, 23 Aprilie 2024, ora 18:36

0 citiri

Diversitatea informațiilor și situațiile complexe fac ca unele întâlniri de afaceri să fie solicitante. Lucrurile se pot complica, iar tu ești mai puțin concentrat pe rezultatul final. De aceea, anumite gadgeturi îți pot ușura munca și te ajută să-ți păstrezi atenția la lucrurile care contează cel mai mult. Totodată, îți consolidează imaginea de persoană de afaceri atentă la detalii și orientată către succes și performanță. Vezi, mai departe, 6 idei de sisteme și dispozitive inteligente în care merită să investești.

1. Sistem multimedia pentru mașină

Dacă ai mai multe deplasări în interes de serviciu, probabil că folosești o mașină confortabilă, dar este important ca ea să fie echipată modern. De exemplu, anumite modele de Mercedes AMG dispun de sistemul Multimedia MBUX. Cu ajutorul acestuia, poți conecta telefonul, prin Wi-Fi hotspot, pentru a avea acces ușor la toate datele. Iar un sistem de sunet de înaltă fidelitate îți oferă o experiență plăcută și optimizată în timpul prezentărilor la care participi din confortul mașinii. Astfel, vei fi pregătit în orice situație, inclusiv pentru ședințele neplanificate.

2. Smartwatch performant

Un smartwatch performant vine cu diversele aplicații utile, care pot simplifica anumite taskuri. Totodată, un astfel de gadget îți va consolida statutul de persoană organizată și punctuală. Accesează calendarul de lucru și lista e-mailurilor, chiar și atunci când ești în mișcare. Utilizează textele predefinite și răspunde rapid la mesajele primite. Poți fi sigur că vei ajunge la timp, la orice întâlnire, datorită hărților integrate și notificărilor. În paralel, în timpul ședințelor lungi, pune o alarmă pe ceas, pentru a lua pauze scurte, de 5-10 minute. Astfel, eviți ca cei prezenți în sală să își piardă puterea de concentrare.

3. Gadget pentru partajarea ecranului

Atunci când susții o prezentare într-un mediu nou, este important să ai acces rapid la toate informațiile necesare. Prin intermediul unui dispozitiv inteligent, dotat cu funcția de partajare a ecranului, vei conecta laptopul la ecranul din sală. Totodată, modelele care dispun și de control vocal îți oferă flexibilitate atunci când ai de îndeplinit mai multe taskuri.

4. Notebook elegant

Un laptop elegant și performant aduce numeroase beneficii și îți ușurează munca. Alege un model cu autonomie ridicată, pe care te poți baza atunci când ai calendarul încărcat de ședințe și evenimente. Un sistem audio performant, cu microfon încorporat, va duce la un nivel superior experiența unei conferințe online. Totodată, un laptop dotat cu un ecran care redă fidel imaginea te ajută să evidențiezi acele detalii care îți vor garanta o prezentare de succes.

5. Scanner portabil

Dacă jobul tău implică deplasări și ședințe săptămânale, acest lucru înseamnă să fii mereu la curent cu activitatea companiei. În plus, cum ai de parcurs diverse materiale, cu un mini scanner portabil vei fi mereu pregătit. Acesta are rolul de a scana documentele într-un format editabil, care poate fi accesat de pe orice dispozitiv. Alege un model ușor de conectat, prin Wi-Fi sau NFC, deoarece acest lucru îți oferă un plus de viteză.

6. Notepad digital

Un notepad digital, o alternativă la clasicele agende, se poate dovedi util dacă obișnuiești să iei multe notițe sau să schițezi diverse idei în timpul discuțiilor. Un astfel de gadget compact digitalizează scrisul de mână și îl transformă într-un document editabil. Iar dacă ai un portofoliu generos de lucrări, le poți păstra pe toate organizate, fără a avea grija că ai uitat ceva înainte de o întâlnire importantă.

Dacă este folosită corect, tehnologia capătă un rol important în activitățile de la locul de muncă. Prin intermediul ei, vei salva timp, te vei organiza mai ușor și vei transforma anumite taskuri recurente într-o experiență plăcută, atât pentru tine, cât și pentru partenerii tăi de afaceri. Tu ce gadgeturi folosești atunci când ai o întâlnire de business?

ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) deruleaza o actiune de verificare a site-urilor de cumparaturi si aplicatii chinezesti care functioneaza ca o piata online, Temu si…

Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă

Samsung a lansat, în China, noul model Galaxy C55, eveniment care a avut loc fără prea multe anunțuri spectaculoase. Telefonul este, în esență, identic cu modelul Galaxy M55, dar se distinge…




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: 6 gadgeturi care facilitează succesul într-o întâlnire de business

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type