Prima pagină » 80 de milioane de euro alocați pentru formarea personalului didactic. Despre ce este vorba

80 de milioane de euro alocați pentru formarea personalului didactic. Despre ce este vorba

de redactia
80-de-milioane-de-euro-alocati-pentru-formarea-personalului-didactic.-despre-ce-este-vorba

Reprezentanții Ministerului Educației au anunțat joi, 4 aprilie, alocarea unui buget de 80 de milioane de euro pentru formarea a cel puțin 100.000 de cadre didactice din învățământul preuniversitar de stat, în vederea dezvoltării competențelor digitale și a celor de pedagogie digitală care să fie ulterior integrate și adaptate la clasă. Inițiativa se încadrează în proiectul „Pedagogie digitală pentru cadrele didactice din învățământul preuniversitar” și este finanțată prin PNRR.

În cadrul acestui proiect, au prioritate cadrele didactice din mediile rurale sau alte medii defavorizate. Cererile de finanțare se depun prin platforma dedicată PNRR până la data de 31 mai, ora 17:00.

Mai multe detalii pot fi accesate prin intermediul link-ului următor: https://www.edu.ro/comunicat_presa_33_2024_lansare_apel_PNRR_pedagogie_digitală.

M.R.

Sursa foto:

Post-ul 80 de milioane de euro alocați pentru formarea personalului didactic. Despre ce este vorba apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: 80 de milioane de euro alocați pentru formarea personalului didactic. Despre ce este vorba

Autor/editor: redactia

Redacția: Redacția @ Zi-de-Zi

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type