Prima pagină » A apărut mașina care atinge 100 km/h în mai puțin de două secunde. Viteza maximă cu care poate să ruleze este amețitoare

A apărut mașina care atinge 100 km/h în mai puțin de două secunde. Viteza maximă cu care poate să ruleze este amețitoare

de Roboțelul @ iDOR.info
a-aparut-masina-care-atinge-100-km/h-in-mai-putin-de-doua-secunde.-viteza-maxima-cu-care-poate-sa-ruleze-este-ametitoare

29-04-2024 | 11:03

În Beijing, constructori auto din toată lumea încearcă să stârnească interesul publicului chinez.

autor

În centrul atenției s-au aflat mașinile cu aspect extravagant, dar și vehicule electrice.

MG Motor a prezentat un vehicul care aduce a navă spațială. Bolidul-concept poate atinge 100 de km/h în mai puțin de două secunde și are capacitatea de a rula cu peste 400 de km/h. Brandul de sorginte britanică este deținut de o companie de stat din China.

În Beijing a fost prezentat și un vehicul electric cu aspect bizar – care va ajunge pe piață la finalul anului. Când este parcat, scaunele din față se pot întoarce, iar la mijloc apare o măsuță.

Stefan Sielaff, director de creație Zeekr: „Nici nu aș numi-o mașină sau monovolum, ci mai degrabă o capsulă pe roți. Poți întoarce scaunele din față, poți muta bancheta din spate, poți muta măsuța sau poți opta să o scoți cu totul”.

Citește și

Același constructor chinez se laudă cu un autoturism sport electric, dotat cu un ecran tactil generos, gandit pentru a fi folosit de toti pasagerii. Acest model poate fi deja cumparat – cu 109 mii de dolari.

Jason Lin, vicepreședinte Zeekr: „Mașinile electrice au un design îndrăzneț. Când mergi la standul mașinilor cu propulsie clasică, pare că te-ai întors cu trei sau chiar cinci ani în urmă”.

Ca să atragă publicul tânăr, producatorul care deține și brandul Volvo și-a dotat cu inteligenta artificiala noul model-concept de SUV electric.

Constructorul japonez Nissan a fost reprezentat la eveniment de specialisti care au avut o misiune clara – să descopere cum pot fi convinsi chinezii să cumpere mașinile electrice ale acestui producator. Si au ajuns la o prima concluzie. Trebuie să investească în tehnologia de la bord.

Makodo Uchida, manager Nissan: „Clienții vor să fie conectați la mașina lor. Vor ca mașina să fie parte din viața lor. Iar acest trend se dezvoltă într-un ritm rapid. Cred că e foarte important pentru noi să vedem cum putem răspunde acestor cerințe”.

Europenii încearcă și ei să țină pasul. BMW a prezentat o noua variantă electrică a modelului i4, destinat chinezilor tineri, fermecati de tehnologie. Din peisaj nu a lipsit nici vehiculul-concept adus în fața publicului de curând.

Urmărește Știrile PRO TV pe canalul de social media preferat:

Sursa: Pro TV

Etichete: China, masina, viteza,

Dată publicare: 29-04-2024 11:03

Articol recomandat de sport.ro

Citește și…

Momentul în care un șofer de doar 21 de ani intră cu mașina într-un stâlp. Tânărul nu a avut nicio șansă de supraviețuire

Stiri actuale

Momentul în care un copil de 10 ani este lovit de o mașină condusă de un tânăr de 19 ani, pe trecerea de pietoni, în Mureș

Stiri actuale

Recomandări

Zelenski, discuție de urgență cu șeful NATO, Jens Stoltenberg. Cele două mari solicitări ale liderului de la Kiev

Stiri externe

Zelenski, discuție de urgență cu șeful NATO, Jens Stoltenberg. Cele două mari solicitări ale liderului de la Kiev

Șeful NATO, Jens Stoltenberg, a efectuat, luni, o vizită neanunțată la Kiev. Cu această ocazie, el a discutat cu președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski.

De la ce a pornit incendiul din sectorul 1 al Capitalei. Vecinii spun că au văzut acolo oameni ai străzii

Stiri actuale

De la ce a pornit incendiul din sectorul 1 al Capitalei. Vecinii spun că au văzut acolo oameni ai străzii

Flăcări uriașe au cuprins, luni, un depozit abandonat din sectorul 1 al Capitalei. S-au auzit câteva explozii, spun martorii, iar incendiul ce a urmat s-a văzut din mai multe cartiere.

Experţii ONU susţin că au găsit rămăşiţele unei rachete nord-coreene la Harkov

Stiri externe

Experţii ONU susţin că au găsit rămăşiţele unei rachete nord-coreene la Harkov

Resturile unei rachete care a lovit orașul ucrainean Harkov în data de 2 ianuarie proveneau de la o rachetă balistică nord-coreeană.  




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: A apărut mașina care atinge 100 km/h în mai puțin de două secunde. Viteza maximă cu care poate să ruleze este amețitoare

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type