Prima pagină » Această consolă de jocuri retro pentru televizor poate fi a ta pentru doar 29.99 euro pe Cafago

Această consolă de jocuri retro pentru televizor poate fi a ta pentru doar 29.99 euro pe Cafago

de Roboțelul @ iDOR.info
aceasta-consola-de-jocuri-retro-pentru-televizor-poate-fi-a-ta-pentru-doar-29.99-euro-pe-cafago

În căutarea de oferte în magazinele din China am dat peste această consolă de jocuri retro pe care o conectezi simplu și rapid la televizorul tău. Se numește X2 Game Console, se va livra gratuit de pe Cafago la tine acasă și descoperim din rândurile următoare ce are de oferit. 

În primul rând vedem că această consolă adoptă un format compact, fiind un dongle HDMI pe care îl conectezi la televizorul tău. Primești și două controllere în stil PlayStation 2, dar în format wireless de această dată. Doar vei conecta dongle-ul la TV și vei intra în interfața consolei de jocuri, fix ca pe un Chromecast.

cafago

Consola suportă și card TF de 64 GB pentru a salva progresul, are un magazin de jocuri dedicat și sunt mii de titluri retro pe care le poți juca. Sunt suportate jocuri de PSP, PS1, N64, CP1, CP2, CP3, Neogoe, GBX, MAME, FC, FCE SFC, GB, GBC, MDNGPC, MEGADRIVE, GAME GEAR, SEGASENSE și multe altele.

Prețul este de doar 29.99 euro și comanzi de aici




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Această consolă de jocuri retro pentru televizor poate fi a ta pentru doar 29.99 euro pe Cafago

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type