Prima pagină » Aer conditionat TCL FreshIN TAC-12CHSD/FAI – un aparat performant si cu o culoare interesanta – Arena IT

Aer conditionat TCL FreshIN TAC-12CHSD/FAI – un aparat performant si cu o culoare interesanta – Arena IT

de Roboțelul @ iDOR.info
aer-conditionat-tcl-freshin-tac-12chsd/fai-–-un-aparat-performant-si-cu-o-culoare-interesanta-–-arena-it

V-am zis ca a fost oferta la aparatele de aer conditionat TCL pe Altex. Mi-am comandat atunci un aer conditionat TCL, model pe care Darius il foloseste sub numele Tesla.

Nu o sa intru in detalii. Va spun doar ca TCL este un mare producator de aparate de aer conditionat si produc inclusiv pentru Tesla. De aceea o sa gasiti fix acelasi model dar sub numele de Tesla, asa cum are Darius.

Deci, modelul original este TCL FreshIN TAC-12CHSD/FAI dar il gasiti si sub denumirea de Tesla TT37AF-1232IAW. Avantajul la TCL este culoarea, arata mai misto pe griul asta.

Darius a facut deja un review asa ca nu mai intru in detalii, e fix acelasi lucru. Vreau doar sa mai adaug si eu 2-3 info in plus.

  • Este foarte silentios dar daca folositi functia fresh-in o sa devina mai zgomotos
  • Eunctia fresh-in nu este activata pentru ca mai trebuia sa trag o conducta si arata urat montajul. Chiar si asa functioneaza turbina care trage aerul din casa si il purifica. Deci chiar daca nu imi baga aer proaspat de afara tot mi-l purifica pe cel din casa.
  • La birou am aer conditionat de la Tesla (ceva super ieftin) si pot din telecomanda sa-i setez la ce pozitie sa stea flapsurile care directioneaza aerul. La al meu TCL nu am functioa asta sau nu stiu eu sa il setez. Pot doar sa-l faca sa bata sus-jos/stanga-dreapta, dar nu sa ii stabilesc o pozitie preferata.
  • Baga aer rece imediat, nu sta la povesti cu tine
  • Este foarte mare unitatea interioara pentru ca un sfert din ea (partea stanga) este turbina pentru fresh-in si filtrul.
  • Filtrele se curata super usor

Daca vreti modelul Tesla doar pentru ca este alb, costa la eMAG 3858 lei. Varianta TCL, deci originalul, costa 3099 lei la Altex. Eu l-am luat cu 2500 lei la oferta si am platit si instalarea 700 lei.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Aer conditionat TCL FreshIN TAC-12CHSD/FAI – un aparat performant si cu o culoare interesanta – Arena IT

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google