Prima pagină » Ajutor de minimis pentru Aeroportul Internațional Transilvania

Ajutor de minimis pentru Aeroportul Internațional Transilvania

de redactia
ajutor-de-minimis-pentru-aeroportul-international-transilvania

Aleșii județeni au aprobat joi, 4 aprilie, într-o ședință extraordinară desfășurată în regim online, procedura de acordare a unui ajutor de minimis pentru susținerea activității de exploatare aeronautică a Regiei Autonome „Aeroportul Transilvania – Târgu Mureș”.

”Ținând cont de complexitatea și durata procedurii de notificare a unui ajutor de stat nou pentru Regia Autonomă „Aeroportul Transilvania- Târgu Mureș”, se propune acordarea unui ajutor de minimis în cuantum de 300.000 euro, echivalentul în lei, la data aprobării prezentei proceduri, în conformitate cu prevederile ”Procedurii de acordare a unui ajutor de minimis pentru susținerea activității de exploatare aeronautică a Regiei Autonome „Aeroportul Transilvania – Târgu Mureș”, avizată de Consiliul Concurenței, care să asigure temporar fondurile necesare întreținerii infrastructurii aeroportuare și furnizarea serviciilor aeroportuare, în vederea realizării obiectivului de creștere a traficului de pasageri și dezvoltarea economică a Județului Mureș”, a precizat Péter Ferenc, președintele Consiliului Județean Mureș, în Referatul de aprobare aferent proiectului de hotărâre.

(Redacția)

Post-ul Ajutor de minimis pentru Aeroportul Internațional ”Transilvania” apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Ajutor de minimis pentru Aeroportul Internațional Transilvania

Autor/editor: redactia

Redacția: Redacția @ Zi-de-Zi

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type