Prima pagină » Andra Măruță, Andreea Bălan, Adelina Pestrițu și Gina Matache au atras toate privirile la o gală de premii mondene! Au dat chix sau au strălucit? Criticii de modă comentează: Rochia i-a scos toate formele în evidență | EXCLUSIV

Andra Măruță, Andreea Bălan, Adelina Pestrițu și Gina Matache au atras toate privirile la o gală de premii mondene! Au dat chix sau au strălucit? Criticii de modă comentează: Rochia i-a scos toate formele în evidență | EXCLUSIV

de Roboțelul @ iDOR.info
andra-maruta,-andreea-balan,-adelina-pestritu-si-gina-matache-au-atras-toate-privirile-la-o-gala-de-premii-mondene!-au-dat-chix-sau-au-stralucit?-criticii-de-moda-comenteaza:-rochia-i-a-scos-toate-formele-in-evidenta-|-exclusiv

Florin Burescu a comentat ținutele vedetelor de la gala de premii Unica.

Joi seara a avut loc un eveniment monden, o gală unde mai multe vedete au obținut premii importante pentru cariera lor. Unele dintre ele au strălucit și au fost admirate, altele în schimb, au avut o ținută nu prea inspirată, fiind criticate.

Vedetele care au dat chix

Vom începe cu vedetele care nu au fost prea inspirate și au ales ținute care nu le avantajează. Specialiștii în modă le-au comentat și au precizat unde au greșit.

„Lora a purtat o rochie ce i-a pus în valoare formele frumoase, bineînțeles că s-a combinat foarte bine și cu nuanța părului. Mi-ar fi plăcut să meargă pe alte încălțări, ceva mai finuț, sunt prea mari și voluminoase. Totuși, felicitări pentru prezentare, a avut postură, iar rochia chiar o avantajează.

Andreea Bălan și-a făcut apariția într-o ținută de spectacol. E o ținută bună pentru show, dar nicidecum pentru un eveniment de gală.

Din punctul meu de vedere nu o avantajează nici în zona bustului foarte tare. Combinațiile de rochie de cabaret și sacou cu umerii supradimensionați nu e cea mia bună. Andreea Bălan este foarte talentată, are un corp frumos, dar de data aceasta nu a ales ținuta cea mai potrivită și inspirată.

Gina Matache nu a fost foarte inspirată în alegerea ținutei. Îmi place foarte mult trench-ul acesta pe care l-a ales, îl poate păstra.

În schimb, lungimea rochiei nu o avantajează. Simt că îi taie foarte mult din picior în momentul în care și-a luat acele încălțări cu baretă sus, într-o nuanță alb ușor sper ivor. Nu e o alegere potrivită pentru silueta și conformația dumneaei. ”, a precizat Florin Burescu, în exclusivitate, pentru WOWbiz.

Aparițiile serii

Am avut parte și de apariții ale serii, personaje care au știut să se pună în valoare și să fure toate privirile.

Reflectoarele s-au pus pe ele și au fost declarate cu stil.

„Fără discuții, Eva Măruță a fost apariția serii. Impecabilă, de o frumusețe ravisantă, extraordinar de frumoasă. David foarte elegant și mă bucur că au respectat oarecum tematica. Cătălin Măruță, cum ne-a obișnuit, este o fire mai cameleonică, a venit ușor casual la gală, nu e tocmai cea mai potrivită ținută. Din punct de vedere cromatic este foarte bine aleasă. Ținuta Andrei este una ce nu o pune în valoare neapărat, este destul de voluminoasă și în partea de sus și în cea de jos, în schimb are o personalitate atât de puternică, că a reușit să mascheze toate acele defecte pe

care le-am văzut datorită ținutei.

Adelina Pestrițu clar a fost una dintre cele mai bune apariții de la gală. A demonstrat că senzualitatea, sex-appealul, se pot arăta și atunci când ești îmbrăcată până în gât. Îmi plac foarte mult accesoriile alese. Outfitul per total este impecabil de sus până jos și aici mă refer la păr, la machiaj, la ținută cu totul. Bravo, Adelina!

Citeste si: Ce sumă a plătit Tavi Clonda pentru geanta oferită cadou soției. Gabriela Cristea este în al nouălea cer după achiziție! „ Acum își cumpără pentru prima dată când e cu mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: „Mă făceam că nu aud”. Nicolae Botgros, întâmplare neașteptată la o înmormântare! Cererea pe care a primit-o a întrecut orice imaginație- radioimpuls.ro

O apariție de divă fără doar și poate, Loredana Groza a făcut senzație. A dovedit că deși a ales o rochie simplă, a știut să îi dea valoare, a știut să aducă tot ce e mai frumos în prim-plan atunci când vine vorba de corpul ei.

Impecabil a arătat Loredana, clar a fost preferata mea, felicitări din suflet pentru tot, outfit, bijuterii, touch-ul de verde și pentru cum arată ea. Este cea mai bună formă a vieții.

Alina Eremia, o apariție foarte frumoasă, a avut o ținută demnă de apreciat, în stilul american, îmi place foarte mult tot ceea ce am văzut la ea, combinația de accesorii, coafura. Un corp frumos, bine îmbrăcat.”, a declarat Florin Burescu, în exclusivitate, pentru WOWbiz.

Ai un pont WOW? Dacă deții mai multe informații despre acest subiect ne poți scrie la adresa [email protected]!




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Andra Măruță, Andreea Bălan, Adelina Pestrițu și Gina Matache au atras toate privirile la o gală de premii mondene! Au dat chix sau au strălucit? Criticii de modă comentează: Rochia i-a scos toate formele în evidență | EXCLUSIV

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type