Prima pagină » Anna Lesko și-a arătat picioarele superbe într-o rochie extrem de scurtă, dar a furat toate privirile cu un detaliu inedit

Anna Lesko și-a arătat picioarele superbe într-o rochie extrem de scurtă, dar a furat toate privirile cu un detaliu inedit

de Roboțelul @ iDOR.info
anna-lesko-si-a-aratat-picioarele-superbe-intr-o-rochie-extrem-de-scurta,-dar-a-furat-toate-privirile-cu-un-detaliu-inedit

Numele Annei Lesko este sinonim cu senzualitatea. Cântăreața de peste Prut, ajunsă la 45 de ani, și-a păstrat frumusețea și puterea de seducție cu care s-a făcut cunoscută în showbiz. Trecerea anilor i-a adus și mai multe atuuri.

Anna Lesko e o femeie sigură pe ea, iar asta se vede și din felul în care pozează pe rețelele sociale. Rochiile scurte, cu decupaje generoase sau adânc decoltate îi vin mănușă și i se potrivesc și personalității sale. Cântăreața reușește să fie senzuală și în bucătărie și, ca în cel mai recent caz, când se lasă pozată și filmată cu brațele pline de baghete de pâine, „accesoriul” care a atras toate privirile.

Citește și: Anna Lesko, dezvăluiri despre viața sentimentală. Artista e singură la 45 de ani: „M-am săturat să adun răniții din tranșee”

Într-o rochie argintie foarte elegantă, cu volum în partea de jos și foarte scurtă, ce i-a lăsat la vedere picioarele perfecte, Anna a purtat cu nonșalanță „accesoriul” inedit. Naturalețea ei din această ipostază a și făcut-o să scrie în dreptul scurtului filmuleț: „Chiar am făcut niște crutoane din aceste baghete, pentru supa mea delicioasă de roșii cu ardei copți. Rețeta o găsiți pe canalul meu de pe Youtube”.

Anna Lesko își dorește un partener, dar nu cu orice preț

Anna Lesko a fost mereu o femeie curtată. A avut o relație lungă cu tatăl fiului ei, dar de la despărțire nu s-a mai afișat oficial cu niciun bărbat. Solista spune că a lucrat mult la ea pentru a găsi un echilibru care o împlinește. Își dorește un partener, dar nu e dispusă să accepte pe oricine doar pentru a nu fi singură.

Citește și: Anna Lesko joacă senzualitatea și când răsfoiește o revistă. Ținuta și atitudinea i-au făcut pe fani să spună: “De vis ca întotdeauna”

„Eu vreau un bărbat echilibrat. Nu știu unde îl găsesc. Dar nu-l caut! Eu simt că muncesc la o variantă a mea, mă sculptez și sunt sigură că nu mă sculptez degeaba. Mă sculptez pentru ceva, mă pregătesc pentru ceva, pentru o etapă a mea mult mai sănătoasă. Fericită sunt! Sunt fericită pentru că rolul de mamă m-a scos din absolut toate stările posibile, din punct de vedere pozitiv, așa că fericită sunt, dar poți să fiu mai fericită. Și venirea acelui bărbat în viața mea, acel bărbat trebuie să poarte aceste calități, să fie echilibrat și să avem aceleași valori și să privim în aceeași direcție. Pentru mine e mai important ca oricând să fiu înconjurată de un om care nu e toxic”, a spus Anna într-un podcast la care a participat recent.

Galerie foto




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Anna Lesko și-a arătat picioarele superbe într-o rochie extrem de scurtă, dar a furat toate privirile cu un detaliu inedit

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type