Prima pagină » Apple ar putea renunța la dezvoltarea iPad-urilor pliabile dacă pliul display-ului continuă să rămână vizibil

Apple ar putea renunța la dezvoltarea iPad-urilor pliabile dacă pliul display-ului continuă să rămână vizibil

de Roboțelul @ iDOR.info
apple-ar-putea-renunta-la-dezvoltarea-ipad-urilor-pliabile-daca-pliul-display-ului-continua-sa-ramana-vizibil

Se știe de ceva timp că Apple testează la nivel intern dispozitive cu display-uri pliabile. Ar fi vorba în principal despre tablete pliabile, nu despre iPhone-uri. Ar exista totuși o mică problemă. Compania din Cupertino nu vrea ca panourile pliabile integrate pe device-urile sale să formeze acel pliu vizibil cu ochiul liber în cazul unei folosiri îndelungate. Mai jos am detalii.

Jurnalistul Mark Gurman e cel care a dezvăluit aceste informații. Pare că Apple e gata să renunțe la ideea lansării unui device pliabil dacă această problemă nu va fi rezolvată de către producători. Având în vedere că un astfel de dispozitiv pliabil Apple va sosi abia undeva la jumătatea anului 2027, șansele sunt destul de mari ca Samsung, LG și BOE să rezolve acest inconvenient până atunci.

Toate telefoanele pliabile lansate până acum au acest pliu, fie că el se vede mai mult sau mai puțin. Chiar dacă e discret la început, la câteva luni de folosire zilnică, un astfel de device formează o cută vizibilă cu ochiul liber între cele două jumătăți de ecran. OnePlus Open ar fi pliabilul care a avut o cută mai puțin vizibilă din câte terminale am testat până acum.

Rămâne de văzut cum va evolua tehnologia de producție a display-urilor pliabile în următorii ani, până ce Apple se mai gândește dacă va lansa, sau nu, un astfel de dispozitiv.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Apple ar putea renunța la dezvoltarea iPad-urilor pliabile dacă pliul display-ului continuă să rămână vizibil

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă