Prima pagină » Apple va lansa noi modele AirPods mai ieftine şi un AirPods Max nou

Apple va lansa noi modele AirPods mai ieftine şi un AirPods Max nou

de Roboțelul @ iDOR.info
apple-va-lansa-noi-modele-airpods-mai-ieftine-si-un-airpods-max-nou

Apple pregăteşte o nouă serie de produse din seria AirPods, care se vor lansa în a doua parte a acestui an. Reputatul analist Jeff Pu scrie că firmă din Cupertino va lansa un model de AirPods cu preţ mai accesibil, dar şi noi modele AirPods Max.

Producţia va implica o ramură Foxconn, una localizată în India până la final de an 2024. Aceste zvonuri ce potrivesc cu predicţiile lui Mark Gurman de la Bloomberg, care a indicat faptul că două versiuni actualizate de AirPods-uri standard se vor lansa în septembrie sau octombrie. Au numele de cod B768E şi B768M. Primul e gândit că un model AirPods entry level, în vreme ce al doilea va fi midrange.

Gurman a indicat faptul că aceste noi modele vor avea îmbunătățiri de design, pentru a sta mai bine în ureche, a oferi sunet superior şi un toc cu USB-C. Versiunea mai high end a acestor modele ar putea include anulare activă a zgomotului (ANC) şi un speaker pe toc pentru a ajuta cu tracking-ul Find My Location.

Încă nu e clar dacă AirPods-urile de buget vor fi cum a prezis Gurman şi ce înseamnă „de buget” pentru Apple. Producţia în masă a lui AirPod 4 va începe în mai la partenerii GoerTek şi LuxShare Precision, iar debutul e aşteptat alături de iPhone 16 în toamnă. Cât despre AirPods Max cel nou, va sosi în ultimul trimestru din 2024. Vine cu port USB-C şi noi culori. 




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Apple va lansa noi modele AirPods mai ieftine şi un AirPods Max nou

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă