Prima pagină » „Arma secretă” cu ajutorul căreia Katie Holmes a reușit să divorțeze de Tom Cruise și să renunțe la afilierea cu Biserica Scientologică

„Arma secretă” cu ajutorul căreia Katie Holmes a reușit să divorțeze de Tom Cruise și să renunțe la afilierea cu Biserica Scientologică

de Roboțelul @ iDOR.info
„arma-secreta”-cu-ajutorul-careia-katie-holmes-a-reusit-sa-divorteze-de-tom-cruise-si-sa-renunte-la-afilierea-cu-biserica-scientologica

Articol publicat 19 aprilie 2024

Relația dintre Tom Cruise și Katie Holmes e istorie de mulți ani, dar speculațiile legate de ei nu s-au stins nici acum. Când actrița a intentat divorț, Katie s-a retras pe ea, dar și pe fiica lor din religia controversată al cărei adept e actorul.

Katie și Tom s-au căsătorit într-o ceremonie scientologică în Italia, în 2006, pe când ea avea 27 de ani, iar starul din „Misiune Imposibilă”, 44 de ani. Cu toate acestea, în cei șase ani de mariaj, surse apropiate de actriță au sugerat că ea se simțea intimidată de biserica în care fostul partener e și astăzi o figură cu influență mare.

Acum, nici Katie, nici Suri, care locuiesc împreună în New York, nu au niciun contact cu Tom Cruise. O sursă a dezvăluit anul trecut că actorul din „Top Gun” nu are niciun amestec în viața fiicei care a împlinit 18 ani zilele trecute.

Citește și: Tom Cruise nu a fost alături de fiica lui nici când a împlinit 18 ani. Cum a fost surprinsă Suri în timp ce actorul se afla în Marea Britanie

Suri Cruise

Suri Cruise și-a luat singură flori în ziua majoratului. / Foto: Profimedia

Holmes și singura ei fiică se bucură de libertate, fiind printre puținele persoane care au ieșit de sub influența Bisericii Scientologice fără prea multă dramă. Alte personalități importante care au părăsit credința controversată au susținut că au fost supuse hărțuirii și intimidării după plecare.

Când cuplul s-a despărțit, în 2012, s-a zvonit că actrița a pus capăt relației din cauza temerilor legate de a-și crește fata în religia căreia Cruise i-a fost incredibil de dedicat. Decizia ei de a renunța la biserică și la căsătorie a provocat o ruptură majoră între foștii soți, care a făcut ca relația dintre Tom și unicul lui copil biologic să devină din ce în ce mai îndepărtată de-a lungul anilor.

În 2016, Daily Mail scria că actrița din „Dawson Creek” s-a temut că o va pierde pe Suri în favoarea Scientologiei, după ce a văzut cum fosta soție a lui Cruise, Nicole Kidman, s-a îndepărtat de copiii pe care i-a adoptat în timpul căsniciei cu el, Bella și Connor, care au rămas în biserică după ce ea a plecat. La acel moment s-a vorbit și de faptul că mai mulți membri ai Bisericii Scientologice s-au mutat în casa familiei.

Citește și: Suri, la vârsta majoratului, încă distantă de celebrul ei tată, Tom Cruise. “Acum e liberă să vorbească dacă își dorește. Va fi foarte interesant dacă va avea ceva de spus”

Cum a reușit Katie Holmes să divorțeze de Tom Cruise și să renunțe la Biserica Scientologică

suri cruise, tom cruise, katie holmes

Suri Cruise, pe când era micuță, alături de celebrii ei părinți. / Foto: Profimedia

Deși ruperea relațiilor cu Biserica Scientologică și divorțul de cel mai influent membru era un risc mare, Katie Holmes și l-a asumat. A avut și o „armă secretă”, care s-a dovedit salvatoare: tatăl ei, Martin Holmes, avocat specializat pe divorțuri, cunoscut pentru „ferocitatea” lui când vine vorba de cazurile în instanță. Înainte de a face pasul cel mare, Katie s-a sfătuit cu tatăl ei. Martin, care oricum credea că Tom o controlează pe fiica sa, a fost cel care a ajutat la orchestrarea despărțirii bruște a fiicei sale de actor, scria People cu ani în urmă. Un alt avocat spunea atunci: „Marty este foarte rigid. Crede că există doar două reguli: cele ale Curții și regulile lui”.

Katie Holmes a primit custodia lui Suri, precum și dreptul ca Tom să-i dea 400.000 de dolari anual pentru creșterea fetei, până la împlinirea vârstei de 18 ani. Acum, Suri este majoră, dar tatăl ei se va ocupa în continuare de cheltuielile medicale și educaționale ale fiicei lui. În schimb, Katie ar fi semnat multiple documente de confidențialitate care să o împiedice să vorbească despre mariajul cu Cruise și despre timpul petrecut în cadrul Bisericii Scientologice.

„Suri nu e în Scientologie și nu va fi niciodată. Merită dragoste și simpatie”, a spus un fost purtător de cuvânt al Bisericii. În același timp, jurnalistul Tony Ortega, care a scris vreme de decenii despre această credință, a declarat: „Suri ar fi fost prea tânără să semneze un act de confidențialitate, dar acum e liberă să vorbească dacă își dorește. Va fi foarte interesant dacă va avea ceva de spus”.

Citește și: Suri, fiica lui Katie Holmes și a lui Tom Cruise, calcă pe urmele părinților ei. Ce reușită a bifat la liceu: „A fost uimitoare!”




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: „Arma secretă” cu ajutorul căreia Katie Holmes a reușit să divorțeze de Tom Cruise și să renunțe la afilierea cu Biserica Scientologică

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă