Prima pagină » Balanțele se avântă în noi începuturi: Ce-ți prezic astrele

Balanțele se avântă în noi începuturi: Ce-ți prezic astrele

de Roboțelul @ iDOR.info
balantele-se-avanta-in-noi-inceputuri:-ce-ti-prezic-astrele

Berbec (21 martie-20 aprilie)
Nativii Berbec se vor bucura de o zi excelentă, plină de oameni gata să le ofere ajutor pentru a ieși din situațiile dificile în care s-au pomenit recent. Această încurcătură a fost rezultatul acțiunilor altora; pe viitor, evitați persoanele periculoase! Acum este momentul să sărbătoriți victoria ca niciodată.

Taur (21 aprilie-21 mai)
Spiritul nativilor Taur este neînfrânt și indomptabil, refuzând orice formă de control. Nu este nevoie să vă supuneți! În schimb, răspândiți dragoste și fericire în jurul vostru și veți primi înapoi în măsuri generoase. Încercați să adăugați culoare vieții voastre de muncă, care tinde să fie monocromă, prin excursii scurte alături de colegi.

Gemeni (22 mai-21 iunie)
Sinceritatea față de sine este singura strategie care vă poate ajuta în orice situație, dragi Gemeni. Nu ezitați să alegeți ceea ce preferați în loc să sacrificați dorințele pentru alții. S-ar putea să vă simțiți confuzi în a decide de unde să începeți, așa că prioritizați toate lucrurile între care încercați să faceți o alegere!

Rac (22 iunie-22 iulie)
Nativii Rac vor trebui să-și pună încrederea într-o altă persoană astăzi. Aceasta poate fi cineva apropiat – un prieten sau un rudă. El sau ea vă va ajuta într-o sarcină crucială care va afecta semnificativ viitorul, dar cheia aici este încrederea pe care trebuie să o acordați acelei persoane. Acest lucru va necesita un salt de credință din partea voastră.

Leu (23 iulie-22 august)
Leii iubesc să întâlnească persoane autentice și sincere. Totuși, astăzi s-ar putea să dați peste oameni care își maschează adevărata natură. Învățați să vedeți dincolo de aparențe. Timpul poate cere să luați decizii rapide. Gândiți-vă de două ori înainte de a vă afirma ferm și amânați toate celelalte planuri până când terminați de luat deciziile.

Fecioară (23 august-22 septembrie)
Astăzi este o zi importantă pentru Fecioare, deoarece este posibil să dezvoltați contacte cu cineva care locuiește într-un alt oraș sau chiar în străinătate. Aceste contacte vor fi de folos carierei voastre. Verificați-vă căsuța poștală, deoarece este posibil să primiți un e-mail important legat de o oportunitate. Prietenii care locuiesc în străinătate vă pot invita să lucrați cu ei. Alb este culoarea norocoasă pentru voi astăzi.

Balanță (23 septembrie-22 octombrie)
Ziua de astăzi este deosebit de potrivită pentru a începe ceva nou. Dacă ați contemplat o schimbare de job sau de carieră, un schimb către un alt angajator sau chiar începerea unei noi relații, atunci această zi este perfectă pentru asta. Chiar dacă o mutare pare riscantă, riscați și este probabil să se dovedească a fi o decizie excelentă și exact ceea ce aveați nevoie să faceți.

Scorpion (23 octombrie-21 noiembrie)
Scorpionii vor fi într-o dispoziție de încredere și deschidere astăzi. Pericolul este că s-ar putea să vă încredințați unei persoane care nu are cele mai bune intenții față de voi. Așadar, asigurați-vă de persoana căreia îi dezvăluiți secretele. Dacă ați avut dezacorduri în ultimele zile – fie acasă, fie la muncă, astăzi este o zi excelentă pentru a face un gest de împăcare.

Săgetător (22 noiembrie-21 decembrie)
Odihna și relaxarea sunt cuvintele de ordine pentru astăzi. Săgetătorii s-au forțat mult în ultimele zile și acum este momentul să se bucure de roadele muncii lor. Nu planificați o petrecere mare. Mai degrabă, luați o zi de contemplare liniștită. Împărtășirea sentimentelor cu cineva special vă poate ajuta să atingeți un sentiment mai mare de împlinire astăzi.

Capricorn (22 decembrie-19 ianuarie)
Evenimentele s-au aliniat într-un mod care a afectat încrederea nativilor Capricorn. Va fi dificil să încheiați orice sarcină astăzi într-un mod fericit și satisfăcător. De asemenea, s-ar putea să intrați în contact cu cineva ale cărui comentarii negative pot genera un sentiment de descurajare. Amintiți-vă că aceasta este o fază temporară și în curând vă veți recăpăta încrederea.

Vărsător (20 ianuarie-18 februarie)
Vărsătorii sunt indivizi optimiști și astăzi este ziua să lăsați lumea să știe acest lucru și să beneficieze de el! Acest lucru vă va aduce reputația de a fi un vorbitor motivant, ceva ce ați dorit de mult să realizați! Relațiile tensionate cu oamenii din societate se vor îmbunătăți, deoarece aceștia vor înceta să vă mai găsească defecte!

Pești (19 februarie-20 martie)
Peștii au planificat ceva major în ultimele zile. Astăzi, veți începe să realizați exact ce ați întreprins și acest lucru vă poate intimida. Dar, a da înapoi nu este o opțiune. Va trebui să faceți următorii pași cu încredere și veți vedea curând că, deși sarcina s-a dovedit a fi mai dificilă decât ați crezut, nu este deloc imposibilă.





Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Balanțele se avântă în noi începuturi: Ce-ți prezic astrele

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă