Prima pagină » Cât de mare a crescut fiul actriței Sandra Bullock. Are doar 14 ani, dar deja a întrecut-o pe mama lui la înălțime

Cât de mare a crescut fiul actriței Sandra Bullock. Are doar 14 ani, dar deja a întrecut-o pe mama lui la înălțime

de Roboțelul @ iDOR.info
cat-de-mare-a-crescut-fiul-actritei-sandra-bullock.-are-doar-14-ani,-dar-deja-a-intrecut-o-pe-mama-lui-la-inaltime

Articol publicat 30 aprilie 2024

Sandra Bullock s-a bucurat de o plimbare în compania fiului ei, Louis Bullock, în West Hollywood. Actrița, care se apropie de vârsta de 60 de ani, s-a bucurat din plin de timpul petrecut alături de adolescentul în vârstă de 14 ani, care este deja mai înalt decât ea.

Îmbrăcată într-un hanorac alb și pantaloni sport negri, Sandra a optat pentru un look casual, pe care l-a accesorizat cu o șapcă de baseball și ochelari de soare. În același timp, fiul ei, Louis, purta un hanorac negru, pe care era imprimat mesajul: „Nu mai încerca să fii plăcut de toată lumea, nici măcar nu-i placi pe toți”. El și-a completat look-ul cu o pereche de blugi albaștri decolorați și pantofi sport negri. Alături de Sandra și de fiul ei a fost și bodyguardul actriței, Peter Weireter, care nu i-a scăpat din ochi nicio clipă.

Sandra Bullock, însoțită de fiul ei, Louis, și de bodyguardul ei Peter Weireter/ Profimedia

Sandra Bullock, însoțită de fiul ei, Louis, și de bodyguardul ei Peter Weireter/ Profimedia

Citește și: Sandra Bullock s-a întors pe platourile de filmare, la patru luni după moartea lui Bryan Randall. Cum a fost surprinsă actrița la studioul Warner Bros.

Sandra Bullock l-a adoptat pe Louis în 2010, fiind în ipostaza de părinte singur, la scurt timp după ce a început procesul de divorț cu soțul ei de atunci, Jesse James. Ulterior, în 2015, Bullock a adoptat-o pe fiica Laila, în vârstă de 11 ani, când aceasta avea 3 ani.

Actrița în vârstă de 59 de ani a trecut prin momente dificile după ce partenerul ei s-a stins din viață. Deși încă se află în proces de vindecare, aceasta își concentrează atenția pe familie, bucurându-se de timpul petrecut alături de cei doi copii.

Sandra Bullock, însoțită de fiul ei, Louis/ Profimedia

Sandra Bullock, însoțită de fiul ei, Louis/ Profimedia

Bryan Randall a murit pe data de 5 august, la vârsta de 57 de ani, după ce s-a luptat în mare secret, timp de trei ani, cu scleroza laterală amiotrofică. Actrița și regretatul ei partener au fost văzuți pentru ultima dată împreună în 2020, în timp ce se aflau la o plimbare cu mașina în Los Angeles. 

Citește și: Ce a făcut Sandra Bullock cu cenușa defunctului ei partener Bryan Randall. Sora actriței a dezvăluit totul: „Așa cum a promis”

Anunțul morții lui Bryan a fost făcut de familia acestuia, printr-un comunicat citat de revista People: „Cu mare tristețe, vă anunțăm că Bryan Randall a murit liniștit în 5 august, după o luptă de trei ani cu scleroza laterală amiotrofică. Bryan a ales de la început să-și țină această bătălie privată și cei care l-am iubit i-am onorat dorința. Suntem extrem de recunoscători doctorilor care au muncit neobosit pentru a naviga printre ițele bolii sale cu noi și asistentelor care ne-au devenit colege de cameră, sacrificând de multe ori propriile lor familii pentru a fi cu noi. În aceste momente cerem intimitate pentru a ține doliu și a ne împăca cu imposibilitatea de a ne lua rămas bun de la Bryan”.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Cât de mare a crescut fiul actriței Sandra Bullock. Are doar 14 ani, dar deja a întrecut-o pe mama lui la înălțime

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type