Prima pagină » Ce face și cum arată astăzi Kelly din Beverly Hills, 90210. Jennie Garth a împlinit 52 de ani și a sărbătorit pe plajă cu familia

Ce face și cum arată astăzi Kelly din Beverly Hills, 90210. Jennie Garth a împlinit 52 de ani și a sărbătorit pe plajă cu familia

de Roboțelul @ iDOR.info
ce-face-si-cum-arata-astazi-kelly-din-beverly-hills,-90210.-jennie-garth-a-implinit-52-de-ani-si-a-sarbatorit-pe-plaja-cu-familia

Articol publicat 05 aprilie 2024

Jennie Garth a împlinit 52 de ani și și-a sărbătorit ziua de naștere împreună cu soțul ei, Dave Abrams, și cu fiicele sale în Malibu. Apariția actriței în public vine la câteva zile după ce a rupt tăcerea cu privire la acuzațiile ce i-au fost aduse lui Dan Schneider, în documentarul „Quiet on Set. The Dark Side of Kids TV”.

Garth, partenerul său de viață și fiicele ei au lăsat în urmă Pasadena și au petrecut pe plajă în Malibu. Starul din „Beverly Hills, 90210” a purtat o rochie de vară, maxi, bej, pe care a combinat-o cu sandale cu platformă asortate. 

Cu toții s-au bucurat de vremea bună și de picnicul delicios. 

Shannen Doherty dezvăluie că a avut un conflict cu Jennie Garth, în timpul filmărilor la „Beverly Hills, 90210”: „Totul a pornit de la o farsă!”

Garth, care s-a născut pe 3 aprilie 1972, și Dave Abrams, în vârstă de 42 de ani, și-au unit oficial destinele în 2015.

Anterior, ea a fost căsătorită cu Daniel B. Clark (1994–1996), și mai târziu cu Peter Facinelli (2001–2013), cu care are trei fiice: Luca (26 de ani), Lola (21 de ani) și Fiona (17 ani).

Jennie Garth, despre creatorul TV Dan Schneider: „Nu vreau să mai vorbesc despre el niciodată în viața mea”

În urmă cu câteva zile, Jennie a fost întrebată despre controversatul creator de televiziune, Dan Schneider, cu care a lucrat la serialul „What I Like About You”, în contextul lansării documentarului „Quiet on Set: The Dark Side of Kids TV”.

Garth a declarat pentru The Hollywood Reporter: „Nu vreau să mai vorbesc despre Dan Schneider niciodată în viața mea”.

Schneider, alături de Will Calhoun, a creat serialul comedie în care a jucat și Amanda Bynes. Seria a rulat patru sezoane, între din 2002-2006. Garth, care a interpretat rolul Valerie Tyler, a spus pentru THR despre Bynes: „O iubesc și mi-ar plăcea să o revăd în orice moment”.

„Quiet on Set” a investigat condițiile problematice de pe platourile de televiziune cu care s-au confruntat copiii vedetă, cu decenii în urmă.

Documentarul a venit cu mai multe acuzații la adresa lui Schneider, de la umilirea angajaților, scrierea textelor nepotrivite pentru copii și crearea unui loc de muncă toxic.

Dan Schneider, care a devenit cunoscut ca actor în sitcomul ABC „Head of the Class” din 1986-1991, a continuat să creeze seriale pentru Nickelodeon, inclusiv iCarly, Zoey 101 și Drake & Josh. A lucrat la „What I Like About You” timp de două sezoane din cele patru, potrivit US Weekly.

Jennie Garth, după „Beverly Hills, 90210”

În noiembrie 2020, Garth a început un podcast, intitulat „9021OMG”, cu fosta ei colegă din „Beverly Hills 90210”, Tori Spelling, în care împărtășeau amintiri de pe platourile de filmare.

În februarie 2021, Garth a câștigat 168.000 de dolari la Celebrity Wheel of Fortune de la ABC.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Ce face și cum arată astăzi Kelly din Beverly Hills, 90210. Jennie Garth a împlinit 52 de ani și a sărbătorit pe plajă cu familia

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google