Prima pagină » Ce părere are Stela Enache despre relațiile actuale dintre părinți și copii: Tatăl meu a plecat de la Reșița la Constanța să cumpere niște portocale pentru mine. Ce am observat acum

Ce părere are Stela Enache despre relațiile actuale dintre părinți și copii: Tatăl meu a plecat de la Reșița la Constanța să cumpere niște portocale pentru mine. Ce am observat acum

de Roboțelul @ iDOR.info
ce-parere-are-stela-enache-despre-relatiile-actuale-dintre-parinti-si-copii:-tatal-meu-a-plecat-de-la-resita-la-constanta-sa-cumpere-niste-portocale-pentru-mine.-ce-am-observat-acum

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Stela Enache consideră că relațiile dintre părinți și copii au suferit transformări odată cu trecerea timpului. Artista e de părere că acum cei mari pun preț pe bani și neglijează legăturile cu cei mici, drept pentru care relațiile dintre cele două generații nu mai sunt atât de strânse.

stela-enache-12

stela-enache-12

Vezi galeria foto Arrow_read_more

Citește și: Stela Enache, confesiuni tulburătoare despre momentul în care va părăsi această lume: „Vreau doar să mor în mod demn”

Citește și: Prin ce dramă a trecut Stela Enache, după moartea soțului ei, Florin Bogardo: „Au fost niște ani de chin. Toate aceste lucruri m-au dat peste cap’

Citește și: Carmen Iohannis a reușit să urce în top cu ținutele purtate în Coreea de Sud. Ce designer român a îmbrăcat-o acum: „Acest costum simplu a fost propunerea mea, ideea mea”

Citește și: Jador și Oana Ciocan s-au afisașt în Dubai ca și cum s-au fi căsătorit civil. Fanii le-au urat „Casă de piatră!” și i-au felicitat că vor fi părinți. Reacția manelistului

Îndrăgita artistă a povestit că deși familia ei nu era foarte înstărită, părinții ei erau foarte implicați în ceea ce privește partea emoțională a copiilor. Stela Enache a rămas impresionată de un gest făcut de tatăl ei, în copilărie, atunci când a mers din Reșița până în Constanța doar pentru ca să-i cumpere portocale.

„Ce am observat acum. Copiii nu mai ascultă sfaturile părinților, mai degrabă ascultă de niște colegi, ce mai văd ei pe telefon sau la computer. Mi-aș dori să fie și acum această relație între părinte și copil sau mai degrabă între copil și părinte, că părintele rămâne părinte.

Și această goană cu să fie bine copilului, să ne fie bine nouă e tot această goană după bani și nu mai sunt acele legături strânse, sufletești, care ar trebui să fie între părinte și copil. Noi n-am avut nu știu ce. Știu că tatăl meu a plecat de la Reșița la Constanța să cumpere niște portocale pentru mine’, a spus Stela Enache în cadrul podcastului realizat de Intervievista.

Stela Enache, despre perioada liceului

Într-un alt interviu, Stela Enache vorbea și despre perioada liceulului, scoțând în evidență ce conta cel mai mult în acea perioadă.

„Ani de liceu este despre cum erau elevii atunci. Noi căutam frumosul și moralul. Acum totul este pe dos. Cred că se cântă încă pentru că… până la urmă sunt cei mai frumoși ani, indiferent cum au fost făcuți.

Perioada liceului este practic cea în care nu ai nicio problemă, visezi cai verzi pe pereți și ți se aduce totul pe tavă acasă. Părinții alergă ca să facă rost de bani, ca să o duci tu bine iar tu ce trebuia să faci… eventual să înveți și să fii în trend’, a mărturisit, acum ceva timp, Stela Enache.

Sursă foto: Facebook, Arhivă viva, Captură video

Google News Urmărește-ne pe Google News

Libertatea.ro

Fanatik




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Ce părere are Stela Enache despre relațiile actuale dintre părinți și copii: Tatăl meu a plecat de la Reșița la Constanța să cumpere niște portocale pentru mine. Ce am observat acum

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type