Prima pagină » Ce surprize ar pregăti Apple pentru WWDC 2024. Schimbările pe care le-ar putea anunța în cadrul evenimentului – UseIT.ro

Ce surprize ar pregăti Apple pentru WWDC 2024. Schimbările pe care le-ar putea anunța în cadrul evenimentului – UseIT.ro

de Roboțelul @ iDOR.info
ce-surprize-ar-pregati-apple-pentru-wwdc-2024-schimbarile-pe-care-le-ar-putea-anunta-in-cadrul-evenimentului-–-useit.ro

Experții au vorbit despre ce surprize ar pregăti Apple pentru WWDC 2024, evenimentul care va avea loc la jumătatea lunii iunie. 

Publicat: 5 aprilie 2024, 13:28

În iunie 2024, va avea loc următoarea ediție a Worldwide Developers Conference. În acest an, WWDC va începe pe 10 iunie, ziua în care Apple va susține și prezentarea principală, ce include cele mai mari vești. 

Mulți cred că aceasta va fi una dintre cele mai mari ediții ale evenimentului de până acum, scrie Techradar

Conferința durează, de obicei, câteva zile, dar cea mai importantă e prima. Atunci, Apple anunță tradițional cele mai mari schimbări.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce surprize ar pregăti Apple pentru WWDC 2024

La fiecare ediție WWDC, Apple anunță dezvoltatorii de aplicații la ce să se aștepte de la noile actualizări software. Prezentarea include, de obicei, iOS, iPadOS, macOS, watchOS, tvOS, visionOS și altele. 

Pentru WWDC 2024, mulți cred că Apple va dezvălui schimbările pe care le va aduce iOS 18. Apple a anunțat noua conferință pe 26 martie. Se pare că aceasta va dura până pe 14 iunie, dar mulți anticipează ca veștile despre iOS 18 să fie dezvăluite pe 10 iunie. 

Mulți cred că Apple se va concentra și pe integrarea AI în sistemele sale. În acest sector, Apple se află în urma unor companii precum OpenAI, Microsoft și Google, care deja au lansat servicii axate pe AI. 

CEO-ul Apple, Tim Cook, a anunțat deja că firma va avansa în sectorul inteligenței artificiale în 2024. 

Greg Joswiak, director Apple, a scris pe Internet că WWDC 2024 va fi „absolut incredibilă”, ceea ce i-a făcut pe mulți să creadă că se referă la schimbări ce au de-a face cu AI. Nu se știe exact ce funcții AI va integra Apple. Dar multe zvonuri susțin că Siri va primi cele mai multe actualizări AI. 

Există șanse mari ca utilizatorii să primească asistență AI pentru scrierea mesajelor și rezumarea textelor. Printre alte potențiale schimbări se numără și folosirea inteligenței artificiale pentru gestionarea melodiilor din Apple Music. 

Pentru WWDC 2024, se pare că Apple pregătește și vești despre iOS 18 și iPadOS 18. Potrivit mai multor surse, se pare că iOS 18 va fi una dintre cele mai semnificative actualizări software din istoria Apple.

Apple ar putea dezvălui iOS 18 

Potrivit zvonurilor, noua versiunea iOS va avea și un design diferit, deși nu se știe acum cum va arăta. În ultimii ani, iOS nu a introdus numeroase schimbări estetice. În schimb, Apple a introdus mici schimbări și detalii subtile. 

Dincolo de faptul că ar putea avea un design nou, iOS 18 ar permite și o personalizare mai mare, mai ales atunci când vine vorba de ecranul principal și aplicații. Astfel, s-ar apropia mai mult de Android, care permite o flexibilitate mai mare atunci când vine vorba de poziționarea scurtăturilor pentru aplicații. 

Pentru WWDC 2024, Apple ar anunța și îmbunătățiri la nivelul accesibilității. Printre acestea se numără și controlarea iPhone doar prin voce. E posibil ca utilizatorii să aibă acces și la un app stire axat pe AI. 

O actualizare iOS înseamnă și schimbări la nivelul celor mai importante aplicații Apple. Printre acestea se numără Safari, Mail și Apple Maps.

Se pare că Apple Maps va avea noi rute personalizate, ce vor deveni disponibile în curând. În plus, Apple ar putea permite în curând și hărți topografice.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Ce surprize ar pregăti Apple pentru WWDC 2024. Schimbările pe care le-ar putea anunța în cadrul evenimentului – UseIT.ro

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă