Prima pagină » Cel mai ciudat design? Redmi Turbo 3 (POCO F6) apare în fotografii hands-on și în randări detaliate și arată bizar

Cel mai ciudat design? Redmi Turbo 3 (POCO F6) apare în fotografii hands-on și în randări detaliate și arată bizar

de Roboțelul @ iDOR.info
cel-mai-ciudat-design?-redmi-turbo-3-(poco-f6)-apare-in-fotografii-hands-on-si-in-randari-detaliate-si-arata-bizar

În China urmează să sosească un nou telefon high midrange interesante. E vorba despre Redmi Turbo 3, model ce ar sosi și la nivel global, însă sub forma lui POCO F6 5G. Până acum am aflat detalii cu privire la specificațiile sale, dar nu am avut leak-uri ce fac referire la design. Ei bine, azi iată că au apărut și astfel de imagini, iar telefonul arată…ciudat. Mai jos vedeți fotografii și randări!

Telefonul apare în mâna unui tester și pare că e vorba despre o unitate de test al cărui design e ascuns de o husă. Totuși, au apărut pe web și randări cu iz oficial ce prezintă designul telefonului.

Faza ciudată e că partea din spate e împărțită în două secțiuni, iar partea de sus e împărțită în alte 4 secțiuni, iar la intersecția liniilor apare un senzor foto, fix în centru. Vedem și un bliț LED circular, dar și inscripția „200 MEGA OIS”, semn că avem aici o cameră foto de 200 MP cu stabilizare optică.

În rest, știm că telefonul va aduce un procesor Snapdragon 8s Gen 3 sub capotă, 16 GB RAM și 512 GB stocare în configurație de top. Ar rula Android 14 alături de interfața HyperOS, iar bateria sa de 5500 mAh se va încărca la 90W pe fir. Panoul ar fi un OLED de 6.67 inch cu rezoluție 1.5K și refresh rate de 120Hz. 

În China lansarea va avea loc curând, iar la nivel global se vehiculează că sosește drept POCO F6 5G. 




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Cel mai ciudat design? Redmi Turbo 3 (POCO F6) apare în fotografii hands-on și în randări detaliate și arată bizar

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google