Prima pagină » Cine pleacă la oaste și ce șanse ai să lupți în prima linie dacă nu pune Putin gând rău și se sună mobilizarea generală.

Cine pleacă la oaste și ce șanse ai să lupți în prima linie dacă nu pune Putin gând rău și se sună mobilizarea generală.

de Redacția @ digi24.ro
cine-pleaca-la-oaste-si-ce-sanse-ai-sa-lupti-in-prima-linie-daca-nu-pune-putin-gand-rau-si-se-suna-mobilizarea-generala.

România dispune în acest moment de rezervă militară îmbătrânită, alcătuită din mai mulți ofițeri decât soldați sau gradați. Capacitatea României de a-și reclădi rezerva cu un număr suficient de persoane apte fizic și cu experiența militară depinde de viteza cu care parlamentul va adopta în acest an noile legi ale apărării, decizia alocării de sumă suplimentară a bugetului MApN pentru instruire precum și de pregătire. infrastructurii (exemplu: crearea de spații noi în cazărmi pentru a putea caza, la nevoie, zeci de mii de posibili rezerviști). Un proces care ar putea dura ani de zile. Asta, în cazul fericit în care refacerea rezervei ar începe fix azi și în condițiile în care România stagnează deja acest capitol de mai bine de 7 ani, cu un război la granită care durează deja de doi ani și în care armata rusă a lui Putin. are în acest moment șanse mai mari de victorie împotriva armatei ucrainene.

Aceasta este preluată prin Roboțelul iDOR.info!
Sursa acest stiri: Cine pleacă la oaste și ce șanse ai să lupți în prima linie dacă nu pune Putin gând rău și se sună mobilizarea generală.
Autor/editor:
Redacția: Redacția @ Digi24

S-ar putea să-ți placă