Prima pagină » CRBL, declarații neașteptate după divorțul de Elena: E bine ca bărbat singur! În ce relații au rămas după separare

CRBL, declarații neașteptate după divorțul de Elena: E bine ca bărbat singur! În ce relații au rămas după separare

de Roboțelul @ iDOR.info
crbl,-declaratii-neasteptate-dupa-divortul-de-elena:-e-bine-ca-barbat-singur!-in-ce-relatii-au-ramas-dupa-separare

CRBL a surprins pe toată lumea atunci când a anunțat divorțul de Elena, cea care i-a fost soție 16 ani, iar acum artistul a rupt tăcerea și a oferit noi declarații despre separarea de mama fiicei lui.

Într-un interviu pentru Spynews.ro, artistul a mărturisit că nu regretă divorțul de Elena și este foarte bine după această ruptură, chiar dacă vestea i-a luat pe mulți prin surprindere.

Oficial fac bine și în 2024. E bine ca bărbat singur, sunt foarte bine. Eu nu am avut război, a fost doar pe pace, noi am fost în uniunea noastră, nu am avut războaie. Nu sunt asaltat de admiratoare, și mai bine să nu fiu asaltat.(…) Normal că țin legătura cu Elena, vorbim în fiecare zi”, a spus CRBL, potrivit sursei citate.

Citește și: CRBL și soția lui divorțează, după 16 ani de căsnicie. Despărțirea la care nimeni nu se aștepta: „Cu inimile împovărate de tristețe”

În ceea ce privește planurile pe care le are de Paște, artistul a mărturisit că va merge acasă.

„Ca de obicei… acasă la Pitești, cu familia. Vom mânca ponderat, să nu exagerăm, din tradiționalele bucate românești și cam atât. Un pic de pauză, după aia revenim la muzică”, a spus el, conform sursei citate.

Citește și: Unde locuiesc CRBL și familia lui după ce s-au mutat înapoi în România. Când au plecat în Spania, și-au vândut toate bunurile

Mesajul transmis de CRBL și Elena

Fără să ofere detalii despre motivele care i-au determinat să pornească pe rețelele sociale, artistul și Elena au anunțat separarea, care vine după 16 ani de căsnicie.

Citește și: CRBL și soția lui divorțează, după 16 ani de căsnicie. Despărțirea la care nimeni nu se aștepta: „Cu inimile împovărate de tristețe”

„Cu inimile împovărate de tristețe, dar în același timp într-un spirit de transparență și respect reciproc, dorim să vă împărtășim o decizie deosebit de dificilă pe care am luat-o împreună. După o perioadă de reflecție profundă, am ajuns la concluzia că este mai bine pentru noi să urmăm drumuri separate în viață. Această hotărâre nu a fost ușoară, dar am decis să o luăm cu gândul la binele nostru individual și, mai ales, la binele Alesiei. Recunoaștem cu sinceritate toate momentele minunate pe care le-am împărtășit și lecțiile prețioase pe care le-am învățat împreună. În această perioadă de schimbare ne angajăm să menținem un cadru de respect și armonie, cu prioritatea de a asigura un mediu sănătos și echilibrat pentru creșterea și dezvoltarea copilului nostru. Vă rugăm să respectați intimitatea noastră și a copilului nostru în această perioadă sensibilă. Nu vom oferi detalii suplimentare în afara acestui anunț. Vă mulțumim pentru susținerea și înțelegerea voastră în aceste momente dificile. Cu respect și recunoștință, CRBL și Elena”, a fost mesajul transmis de CRBL pe pagina sa de Instagram.

Galerie foto




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: CRBL, declarații neașteptate după divorțul de Elena: E bine ca bărbat singur! În ce relații au rămas după separare

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă