Prima pagină » Cum fac constructorii de autostrăzi din România multe milioane de euro chiar și atunci când nu construiesc mai nimic. Am scăpat de Bechtel și-am dat de Astaldi (II)

Cum fac constructorii de autostrăzi din România multe milioane de euro chiar și atunci când nu construiesc mai nimic. Am scăpat de Bechtel și-am dat de Astaldi (II)

de Punctul
cum-fac-constructorii-de-autostrazi-din-romania-multe-milioane-de-euro-chiar-si-atunci-cand-nu-construiesc-mai-nimic.-am-scapat-de-bechtel-si-am-dat-de-astaldi-(ii)

În episodul precedent am arătat ce sume imense de bani a primit constructorul american Bechtel pentru bătaia de joc de pe autostrada A3 Transilvania. Însă nu doar Bechtel a câștigat bani grei de pe urma statului român. Constructorii italieni (Tirenna Scavi, Salini Impregilo și Astaldi, acum ”rebrănduiți” WeBuild) austrieci (Porr Construct) țin și ei aproape din acest punct de vedere.

Construim, nu construim, banul de la stat vine

Pe lotul Iernut-Chețani (17,9 km) al autostrăzii A3 Transilvania, după abandonul Bechtel a lucrat o asociere condusă de firma italiană Astaldi, care a și finalizat tronsonul.

Cum fac constructorii de autostrăzi din România multe milioane de euro chiar și atunci când nu construiesc mai nimic. Am scăpat de Bechtel și-am dat de Astaldi (II) at




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Cum fac constructorii de autostrăzi din România multe milioane de euro chiar și atunci când nu construiesc mai nimic. Am scăpat de Bechtel și-am dat de Astaldi (II)

Autor/editor: Punctul

Redacția: Redacția @ Punctul

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type