Prima pagină » Cum fac constructorii de autostrăzi din România multe milioane de euro chiar și atunci când nu construiesc mai nimic (I)

Cum fac constructorii de autostrăzi din România multe milioane de euro chiar și atunci când nu construiesc mai nimic (I)

de Punctul
cum-fac-constructorii-de-autostrazi-din-romania-multe-milioane-de-euro-chiar-si-atunci-cand-nu-construiesc-mai-nimic-(i)

Constructorii de autostrăzi din România facmulte milioane de euro chiar și atunci când nu construiesc nimic sau construiesc mult mai puțin decât s-au angajat prin contract. Cele mai profitabile ”afaceri” de acest gen s-au făcut pe autostrada A3 Transilvania. Dar nu numai.

Schema e relativ simplă: profitând de feluritele lacune din documentațiile pentru lucrările la autostrăzi sau de corupția instituțională de la noi, unii constructori au refuzat să execute anumite lucrări, total sau parțial, și au cerut apoi, în Justiție sau prin negocieri directe cu statul român (în speță, Compania de Autostrăzi CNAIR și/sau Ministerul Transporturilor), compensații, despăgubiri, daune etc.

Cum fac constructorii de autostrăzi din România multe milioane de euro chiar și atunci când nu construiesc mai nimic (I) at
Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Cum fac constructorii de autostrăzi din România multe milioane de euro chiar și atunci când nu construiesc mai nimic (I)

Autor/editor: Punctul

Redacția: Redacția @ Punctul

S-ar putea să-ți placă