Prima pagină » Cum încearcă Meghan Markle să se împace cu Prințesa Kate. Gestul său emoționant i-a înduioșat pe mulți – Playtech Știri

Cum încearcă Meghan Markle să se împace cu Prințesa Kate. Gestul său emoționant i-a înduioșat pe mulți – Playtech Știri

de Roboțelul @ iDOR.info
cum-incearca-meghan-markle-sa-se-impace-cu-printesa-kate.-gestul-sau-emotionant-i-a-induiosat-pe-multi-–-playtech-stiri

Relația dintre Meghan Markle și Prințesa Kate a fost mereu una tensionată. Recent, Ducesa de Sussex i-ar fi trimis un mesaj lui Kate printr-un mod inedit. Despre ce este vorba, aflați în rândurile următoare.

Mesajul secret pe care i l-ar fi trimis Meghan Markle Prințesei Kate

Ducesa de Sussex i-ar fi trimis un mesaj puternic lui Kate Middleton prin intermediul hainelor sale, spun un expert în modă, după declarațiile făcute de Prințesa Kate, în care a precizat publicului larg că suferă de cancer.

Meghan a purtat recent o rochie excentrică în timpul vizitei sale la Spitalul pentru copii din Los Angeles, vizită care a avut loc pe data de 21 martie, exact după ce Prințesa de Wales a făcut public faptul că urmează o chimioterapie preventivă după ce a fost diagnosticată cu cancer.

Ducesa a purtat un ansamblu floral pentru a marca începutul primăverii, dar specialiștii în modă au mai observat un lucru. Meghan Markle ar fi putut să „îi întindă o ramură de măslin” Prințesei Kate.

„Familia regală este renumită pentru că își folosește hainele pentru a transmite mesaje subtile. Iar Meghan a învățat să își folosească hainele pentru a schimba perspectivele.

Ducesa a transmis în mod clar un mesaj cu ansamblul ei floral”, a precizat editorul de modă Amber Graafland pentru „Fabulous”.

De asemenea, Ducesa de Sussex ar fi încercat să se împace cu cumnata ei, purtând o rochie cămașă cu flori Oscar de la Renta.

„Sinonime cu puritatea, optimismul și prietenia, florile reprezintă creșterea și înflorirea. Și, mai degrabă emoționant, florile simbolizează iertarea – ar putea Meghan să-i întindă o ramură de măslin cumnatei sale Kate?”, a mai precizat Amber.

Hainele pe care Meghan le-a purtat pentru a-i transmite mesajul Prințesei Kate

Hainele pe care Meghan le-a purtat pentru a-i transmite mesajul Prințesei Kate

Reacție lui Meghan Markle după ce Kate a anunțat că suferă de cancer

Ducele și ducesa de Sussex îi urează „sănătate și vindecare” prințesei de Wales, după ce aceasta a anunțat că a fost diagnosticată cu cancer. Într-un scurt comunicat, cei doi au precizat că speră ca prințesa Kate să se poată vindeca „în privat și în liniște”.

Într-un mesaj video, Kate Middleton a declarat că se simte bine și că devine mai puternică pe zi ce trece. Aceasta urmează în momentul de față chimioterapie preventivă.

„Prin urmare, echipa mea medicală a recomandat că ar trebui să urmez chimioterapie preventivă şi sunt acum în fazele incipiente ale acelui tratament.

Acest lucru, desigur, a fost un şoc imens, iar William şi cu mine facem tot ce ne stă în putinţă pentru a procesa şi gestiona acest lucru în mod privat, de dragul tinerei noastre familii”, a declarat ea.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Cum încearcă Meghan Markle să se împace cu Prințesa Kate. Gestul său emoționant i-a înduioșat pe mulți – Playtech Știri

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă