Prima pagină » Este leită mama sa. Faith, fiica lui Nicole Kidman, fotografiată în aeroport alături de tatăl ei, într-o rară apariție publică

Este leită mama sa. Faith, fiica lui Nicole Kidman, fotografiată în aeroport alături de tatăl ei, într-o rară apariție publică

de Roboțelul @ iDOR.info
este-leita-mama-sa.-faith,-fiica-lui-nicole-kidman,-fotografiata-in-aeroport-alaturi-de-tatal-ei,-intr-o-rara-aparitie-publica

Articol publicat 25 aprilie 2024

Faith Kidman-Urban este leită mama sa, Nicole Kidman, în timp ce traversează Aerorportul din Sydney alături de tatăl ei, cântărețul Keith Urban. Adolescenta de 13 ani seamănă foarte bine cu actrița de la Hollywood la începutul carierei acesteia. 

Faith s-a îmbrăcat confortabil, pentru un zbor internațional de lungă durată, purtând un tricou bleu, pantaloni de trening gri, un hanorac și adidași. Și-a purtat părul împletit, iar pe umeri avea un rucsac.

La rândul său, Keith a optat pentru o ținută lejeră, în pantaloni cargo și un tricou alb cu imprimeu grafic.

Duoul tată-fiică a fost escortat de angajați ai aeroportului imediat ce au sosit, potrivit Daily Mail.

Nicole Kidman, prima actriță australiană ce va fi recompensată cu trofeul pentru carieră, acordat de Institutul American de Film

Ei au părăsit Sydney, pentru a fi alături de Nicole Kidman care urmează să fie onorată cu un premiu pentru întreaga sa carieră, acordat de către Institutul American de Film, sâmbătă, 27 aprilie. Este prima actriță australiană ce va fi recompensată cu acest trofeu important.

Nicole are două fiice – Sunday (15 ani) și Faith (13 ani) – cu soțul său, starul muzicii country Keith Urban în vârstă de 56 de ani.

Actrița din „Big Little Lies” mai are doi copii, Bella (31 de ani) și Connor (29 de ani), pe care i-a adoptat împreună cu Tom Cruise pe vremea când erau căsătoriți.

Bella Kidman Cruise, fotografiată în public pentru prima dată în aproape doi ani. Fiica lui Tom Cruise, la cumpărături alături de soțul ei, Max

Nicole Kidman are două fiice cu artistul Keith Urban: Sunt atât de norocoasă

Despre Urban, Nicole a făcut recent un comentariu rar, mărturisind că este „atât de norocoasă” că l-a cunoscut pe cântăreț în urmă cu 19 ani.

„Sunt atât de norocoasă că îl am pe Keith, care este dragostea mea, iubirea mea profundă”, a declarat ea pentru revista People.

„Sunt atât de norocoasă. Keith mă susține în orice fac. Știu mereu unde mă pot întoarce”, a adăugat ea. „Îmi amintesc că cineva m-a întrebat: ‘Ce mai faci?’. Și i-am zis: ‘Ei bine, în primul rând am familia mea, îmi cresc copiii și muncesc’”, a mai povestit Nicole.

Kidman și Keith s-au întâlnit pentru prima dată în 2005, la o gală G’Day USA, în LA. Și-au anunțat logodna în mai 2006.

Cuplul s-a căsătorit luna următoare la Capela Cardinal Cerretti din Sydney. Alături de ei au fost atunci Hugh Jackman și fosta sa soție Deborra-Lee Furness, buna prietenă a lui Nicole, Naomi Watts, și regizorul Baz Luhrmann.

Cuplul și-a sărbătorit cea de-a 17-a aniversare a nunții în iulie.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Este leită mama sa. Faith, fiica lui Nicole Kidman, fotografiată în aeroport alături de tatăl ei, într-o rară apariție publică

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type