Prima pagină » Filmul de pe Netflix care te ține cu sufletul la gură! A reușit să ajungă pe primul loc în peste 20 de țări în doar o zi de la lansare – Bugetul.ro

Filmul de pe Netflix care te ține cu sufletul la gură! A reușit să ajungă pe primul loc în peste 20 de țări în doar o zi de la lansare – Bugetul.ro

de Roboțelul @ iDOR.info
filmul-de-pe-netflix-care-te-tine-cu-sufletul-la-gura!-a-reusit-sa-ajunga-pe-primul-loc-in-peste-20-de-tari-in-doar-o-zi-de-la-lansare-–-bugetul.ro

Netflix a adăugat, recent, pe platformă, un film care a cucerit milioane de oameni! Acesta a ajuns rapid pe locul 1 în trending în peste 20 de țări la doar o zi după ce a fost lansat. Este un film care-ți va păstra zâmbetul pe buze și te va face să-ți  dorești să-l revezi!

Cei pasionați de filmele romantice cu siguranță nu vor regreta că l-au vizionat.

Un film romantic a ajuns pe primul loc

Recent, Netflix a adăugat în bibliotecă noi filme și seriale care i-au cucerit  pe români și nu numai. Însă, un film romantic a reușit să își pună amprenta imediat pe primul loc în România. 

Lungmetrajul se află pe primul loc într-un clasament de zece cele mai apreciate filme în data de 15 aprilie.

„Perete în perete” sau în engleză „Love, Divided”, lungmetrajul este o comedie romantică franceză clasică, dar care mută acțiunea în decorul pitoresc spaniol.  Filmul este un remake al filmului francez Blind Date din 2015, bazat pe o poveste originală a lui Lilou Fogli.

Citește și: Abonamentul Netflix se mărește din ce în ce mai mult! Milioane de abonați vor scoate bani grei din buzunar de luna viitoare!

Povestea pe scurt

Valentina (interpretată de talentata Aitana) este personajul principal. Povestea urmărește viața sa, care este o tânără pianistă care se confruntă cu provocările unei noi vieți, după o despărțire, într-un apartament din Barcelona

Aceasta dă de un vecin destul de irascibil, David (interpretat de Fernando Guallar), care este designer de jocuri, dar care este extrem de exigent de în ceea ce privește liniștea.

Astfel, povestea lor devine o aventură plină de conflicte și complicitate.

David încearcă din răsputeri să o alunge pe Valentina care cântă la pian,  pentru ca el să își poată găsi liniștea. Și de aici încep ciocnirile zgomotoase între cei doi, care se sfârșesc cu un schimb de replici prin pereți. 

Pe măsură ce se cunosc,  neînțelegerile dintre cei doi ajung să se transforme într-o conexiune emoțională profundă, cu toate că nu s-au cunoscut, ci doar au vorbit stând lipiți de perete.

Așadar, cei doi devin prieteni, confidenți, cu toate că îi desparte un zid. Fiecare găsește în celălalt sprijinul neașteptat de care aveau nevoie pentru a-și face ordine în viață.

Povestea o prezintă în prim plan pe Valentina, care încearcă să își găsească vocea proprie în muzică, presionată  fiind de fostul iubit și dirijor. David este alături de ea și pregătit să o asculte și să o încurajează să își depășească propriile îndoieli și constrângeri, să își urmeze pasiunea ei autentică.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Filmul de pe Netflix care te ține cu sufletul la gură! A reușit să ajungă pe primul loc în peste 20 de țări în doar o zi de la lansare – Bugetul.ro

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă