Prima pagină » Gemini se deschide către Spotify; noua funcție promite integrare simplă a serviciilor de muzică

Gemini se deschide către Spotify; noua funcție promite integrare simplă a serviciilor de muzică

de Roboțelul @ iDOR.info
gemini-se-deschide-catre-spotify;-noua-functie-promite-integrare-simpla-a-serviciilor-de-muzica

Asistentul Gemini ar putea în curând să suporte servicii de muzică precum Spotify, potrivit unor observații recente descoperite în setările Gemini. Această nouă funcționalitate ar permite integrarea serviciilor terțe de streaming muzical, un pas așteptat de mulți utilizatori. Până acum, Gemini a fost o alternativă solidă la Google Assistant, dar s-a confruntat cu limitări, inclusiv incapacitatea de a identifica melodii sau de a interacționa cu servicii externe de muzică.

Asistentul Gemini ar putea în curând să suporte servicii de muzică precum Spotify

Conform unei observații făcute de AssembleDebug și transmise către PiunikaWeb, se pare că în curând va apărea o opțiune „Muzică” care va permite utilizatorilor să „selecteze serviciile preferate pentru redarea muzicii”. Această caracteristică, descoperită în pagina de setări a Gemini, sugerează că utilizatorii vor putea alege un serviciu cu care asistentul poate interacționa. Odată integrată, această funcție va facilita comenzi vocale pentru redarea muzicii.

Nu se știe încă dacă Google intenționează să extindă această funcționalitate și la alte tipuri de media, cum ar fi audiobook-urile sau podcasturile. De asemenea, nu există informații despre când compania plănuiește să lanseze această caracteristică. Cu toate acestea, când și dacă va fi implementată, aceasta va fi considerată o victorie pentru entuziaștii muzicali.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Gemini se deschide către Spotify; noua funcție promite integrare simplă a serviciilor de muzică

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă